Nuuna Notebook Graphic L Light – Dots

Beställ nu!

kr339.00

Nuuna Notebook Graphic L Light – Dots är en anteckningsbok med prickigt punktrastermönster på sidorna. Den har ett hållbart omslag och är designad för kreativitet och skrivkomfort.

Artikelnr: 10623501912137569 Kategori:

Nuuna Notebook Graphic L Light – Dots är en högkvalitativ anteckningsbok som kombinerar en stilren design med funktionalitet och hållbarhet. Den här modellen har en storlek som passar bra för både daglig användning och för möten eller projektplanering.

Omslaget på Nuuna Graphic L Light – Dots är tillverkat av ett slätt, mjukt återvunnet läder som ger en lyxig känsla och hållbarhet. Designen är minimalistisk med en diskret punktmönster som ger en modern och elegant look. Färgen på omslaget är ofta neutral för att passa in i alla sammanhang, från professionella till personliga.

Anteckningsboken har 256 sidor av svenskt premiumpapper med en vikt på 120 gram per kvadratmeter. Pappret är syrafritt och av hög kvalitet, vilket gör att det passar utmärkt för olika skrivredskap, inklusive bläckpennor och markörer utan att bläcket blöder igenom.

Sidorna är prickade, vilket ger en subtil vägledning för skrivande eller tecknande utan att vara lika dominerande som linjerade eller rutade sidor. Prickarna är placerade med ett optimalt avstånd för att underlätta strukturerad skrift och skapande av diagram eller skisser.

Nuuna Notebook är utrustad med en öppen ryggbindning, vilket gör att boken kan ligga helt platt när den är öppen. Detta är en viktig egenskap för användarkomfort, särskilt när man skriver eller ritar över en dubbel uppslag.

För att hålla dina anteckningar organiserade och skyddade, kommer Nuuna anteckningsboken med en elastisk stängningsrem som håller boken stängd när den inte används. Dessutom finns det ofta en pennhållare för att hålla din skrivredskap nära till hands.

Nuuna anteckningsböcker är kända för sin hållbarhet och design, och Graphic L Light – Dots är inget undantag. Den är både en funktionell verktyg för kreativitet och planering samt en stilfull accessoar för den designmedvetna användaren.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Nuuna Notebook Graphic L Light – Dots”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *