Nuuna Notebook Graphic L – Bonnie

Beställ nu!

kr339.00

Nuuna Notebook Graphic L – Bonnie är en högkvalitativ anteckningsbok med ett omslag prytt av ett konstnärligt motiv. Den innehåller 256 sidor av svenskt premiumpapper och har en punktraster som underlättar skrivande och tecknande.

Artikelnr: 10623500075752418 Kategori:

Nuuna Notebook Graphic L – Bonnie är en högkvalitativ anteckningsbok som kombinerar en attraktiv design med funktionalitet och hållbarhet. Den här modellen har en storlek som passar bra för både daglig användning och mer omfattande anteckningar, med måtten 165 x 220 mm, vilket gör den tillräckligt rymlig för olika typer av anteckningar samtidigt som den är lätt att bära med sig.

Omslaget på Nuuna Bonnie är tillverkat av ett slagtåligt och hållbart syntetmaterial som ger en mjuk känsla och är behagligt att röra vid. Designen på omslaget är inspirerad av Bonnie & Clyde och har en modern och konstnärlig grafik som ger anteckningsboken en unik och iögonfallande estetik.

Anteckningsboken innehåller 256 sidor av svenskt premiumpapper med en vikt på 120 g/m². Papprets höga kvalitet säkerställer att bläck inte blöder igenom och att sidorna behåller sin struktur även efter flitig användning. Sidorna är prickade, vilket ger användaren flexibilitet att skapa strukturerade layouter eller frihandsanteckningar och teckningar.

Nuuna Graphic L – Bonnie är trådbunden, vilket innebär att den ligger platt när den är öppen, vilket underlättar skrivandet och ritandet över hela sidan. Dessutom har den en elastisk stängningsrem som håller anteckningsboken stängd och skyddad när den inte används.

För att organisera innehållet har anteckningsboken även sidnummer och en innehållsförteckning, vilket gör det enkelt att hitta tillbaka till tidigare anteckningar. Det finns också en ficka på insidan av bakre omslaget för att förvara lösa papper och dokument.

Nuuna Notebook Graphic L – Bonnie är en stilfull och praktisk anteckningsbok som passar utmärkt för designers, kreatörer, studenter och yrkesverksamma som uppskattar kvalitet och design i sin dagliga anteckningsföring.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Nuuna Notebook Graphic L – Bonnie”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *