Nuuna Notebook Graphic Glow L – Magic Idea

Beställ nu!

kr339.00

Nuuna Notebook Graphic Glow L – Magic Idea är en anteckningsbok med självlysande omslag som lyser i mörkret. Den har punkterade sidor och är tillverkad av högkvalitativt svenskt papper.

Artikelnr: 10623501145814825

Nuuna Notebook Graphic Glow L – Magic Idea är en högkvalitativ anteckningsbok som kombinerar en attraktiv design med funktionella egenskaper för daglig användning. Den här modellen har en storlek som passar bra för både skrivbordet och väskan, med måtten 165 x 220 mm, vilket ger gott om utrymme för anteckningar, skisser och idéer.

Omslaget på Nuuna Graphic Glow L – Magic Idea är tillverkat av ett slagtåligt och hållbart material som skyddar sidorna inuti. Det unika med denna anteckningsbok är dess lysande omslag som lyser i mörkret efter att ha exponerats för ljus, vilket ger en magisk och inspirerande effekt när mörkret faller.

Anteckningsboken innehåller 256 sidor av svenskt premiumpapper med en vikt på 120 g/m². Papprets höga kvalitet säkerställer att bläck inte blöder igenom och att sidorna behåller sin struktur även efter flitig användning. Sidorna är prickade, vilket ger en subtil vägledning för skrivande och tecknande utan att vara lika dominerande som linjerade eller rutade sidor.

Bindningen är trådbunden, vilket innebär att boken kan ligga helt platt när den är öppen, vilket underlättar skrivandet och bläddrandet. Dessutom har Nuuna anteckningsböcker en nästan osynlig bindning som ger en ren och sömlös look.

Designen på omslaget är minimalistisk och modern, med ”Magic Idea” tryckt i en diskret, reflekterande typografi som kompletterar den självlysande effekten. Färgschemat är ofta mörkt med kontrasterande ljusa detaljer som framhäver den grafiska designen.

Nuuna Notebook Graphic Glow L – Magic Idea är en premiumprodukt som riktar sig till designers, kreatörer och alla som uppskattar en kombination av stil och funktion i sin dagliga anteckningsföring. Den är även en utmärkt present för den som vill ge bort något unikt och inspirerande.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Nuuna Notebook Graphic Glow L – Magic Idea”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *