Nuuna Notebook Graphic Fame L – Into The Blue

Beställ nu!

kr339.00

Nuuna Notebook Graphic Fame L – Into The Blue är en högkvalitativ anteckningsbok med ett omslag som har ett grafiskt mönster i blått. Anteckningsboken är i storleken L och har prickade sidor som passar för skissande och skrivande.

Artikelnr: 10623500155310565 Kategori:

Nuuna Notebook Graphic L ”Into The Blue” är en högkvalitativ anteckningsbok som kombinerar funktionell design med konstnärlig estetik. Den här modellen är en del av Nuunas Graphic-serie och har en storlek som passar för dem som behöver gott om utrymme för sina anteckningar, skisser eller projektplanering.

Omslaget på ”Into The Blue” är tillverkat av ett slätt, återvunnet lädermaterial som ger en lyxig känsla och hållbarhet. Färgen är en djup och rik blå nyans som ger en känsla av lugn och inspiration. Omslaget pryds av en minimalistisk grafisk design som är både modern och tidlös.

Anteckningsboken är i storleken L, vilket ungefär motsvarar A5-format (165 x 220 mm), och erbjuder gott om utrymme för att skriva och rita. Sidorna är bundna med en trådbunden bindning som gör att boken kan ligga platt när den är öppen, vilket underlättar skrivandet och bläddrandet.

Inuti hittar man 256 sidor av högkvalitativt, svenskt 120 grams Munken-papper. Pappret är slätt och har en lätt krämfärg som är skonsam för ögonen och passar utmärkt för både bläckpennor och blyertspennor. Pappret är dessutom syrafritt, vilket bidrar till lång hållbarhet och motståndskraft mot gulning över tid.

Sidorna är prickade, vilket ger en subtil vägledning för skrivande och teckning utan att vara lika dominerande som linjerade eller rutade sidor. Detta gör ”Into The Blue” till en mångsidig anteckningsbok som passar för olika typer av användare, från designers och konstnärer till studenter och yrkesverksamma.

Nuuna har också tänkt på miljön i tillverkningen av sina anteckningsböcker. ”Into The Blue” är tillverkad med miljövänliga material och processer, inklusive vattenbaserade lim och färger.

För att hålla dina anteckningar säkra har boken även en matchande blå elastisk stängningsrem som håller omslaget stängt när boken inte används. Dessutom finns det en ryggmärkning som gör det enkelt att identifiera boken på en hylla.

Sammanfattningsvis är Nuuna Notebook Graphic L ”Into The Blue” en elegant och praktisk anteckningsbok som passar för alla som värdesätter kvalitet och design i sitt skrivande och skapande.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Nuuna Notebook Graphic Fame L – Into The Blue”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *