Nuuna Notebook Graphic Fame L – Beauty

Beställ nu!

kr339.00

Nuuna Notebook Graphic Fame L – Beauty är en högkvalitativ anteckningsbok med ett konstnärligt omslag. Den innehåller 256 sidor av svenskt premiumpapper och har en storlek på L (165 x 220 mm).

Artikelnr: 10623501328307292

Nuuna Notebook Graphic Fame L – Beauty är en högkvalitativ anteckningsbok som kombinerar enastående design med funktionalitet. Den här modellen, som tillhör Nuunas Graphic-serie, har en storlek på L och är prydd med temat ”Beauty”, vilket återspeglas i dess omslagsdesign.

Omslaget är tillverkat av ett slätt, miljövänligt jeanslabbmaterial som ger en mjuk och behaglig känsla vid beröring. Designen på omslaget är minimalistisk och modern, med en estetisk som spelar på kontraster och geometriska former. Färgschemat är ofta dämpat med sofistikerade nyanser som kompletterar den övergripande designen.

Anteckningsboken mäter 165 x 220 mm, vilket ger gott om utrymme för anteckningar, skisser och idéer. Sidorna inuti är tillverkade av 120 grams Munken-papper, ett premium papper som är känt för sin hållbarhet och förmåga att motstå bläckgenomträngning. Detta gör att boken är idealisk för en mängd olika pennor och bläck, inklusive fountainpennor.

Med 256 sidor erbjuder Nuuna Notebook Graphic Fame L – Beauty gott om utrymme för kreativitet och organisation. Sidorna är prickade, vilket ger en subtil vägledning för skrivande och teckning utan att vara lika påträngande som traditionella linjer eller rutnät. Detta gör den lämplig för både textbaserade anteckningar och mer visuella projekt som bullet journaling eller mind mapping.

Boken har också en trådbunden bindning, vilket gör att den kan ligga platt när den är öppen, vilket underlättar skrivandet och bläddrandet. Dessutom är den utrustad med en elastisk stängningsrem som håller boken säkert stängd när den inte används, samt två bokmärkesband för att enkelt hitta viktiga sidor.

Nuuna Notebook Graphic Fame L – Beauty är inte bara en praktisk anteckningsbok, utan också en designobjekt som speglar användarens personliga stil. Den är idealisk för designers, konstnärer, skribenter eller någon som uppskattar en kombination av stil och funktion i sina skrivmaterial.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Nuuna Notebook Graphic Fame L – Beauty”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *