Nuuna Notebook Composition L – Splash

Beställ nu!

kr339.00

Nuuna Notebook Composition L – Splash är en högkvalitativ anteckningsbok med ett konstnärligt ”splash”-mönster på omslaget. Den innehåller 176 sidor av svenskt premiumpapper och är perfekt för skrivande och skissande.

Artikelnr: 10623501925969159 Kategori:

Nuuna Notebook Composition L – Splash är en högkvalitativ anteckningsbok som kombinerar en unik design med funktionalitet och hållbarhet. Den här modellen har en storlek på L, vilket ger gott om utrymme för anteckningar, skisser och idéer. Omslaget på Composition L – Splash är tillverkat av ett slagtåligt och vattentåligt material som skyddar sidorna inuti. Designen kännetecknas av en livlig och konstnärlig ”splash”-mönstring i flera färger som ger anteckningsboken en personlig och kreativ touch.

Anteckningsboken innehåller 256 sidor av högkvalitativt, 120 grams Munken-papper som är tillverkat i Sverige. Pappret är syrafritt och har en slät yta som är lämplig för både skrivning och teckning. Detta gör att både bläckpennor och blyertspennor glider lätt över pappret utan att blöda igenom.

Sidorna är prickade, vilket ger en subtil vägledning för skrivning och teckning utan att vara lika påträngande som linjerade eller rutade sidor. Detta gör Composition L – Splash till ett mångsidigt val för alla som föredrar en ren och minimalistisk layout men ändå uppskattar en viss struktur.

Nuuna har utrustat denna anteckningsbok med en öppen ryggbindning, vilket innebär att boken kan ligga helt platt när den är öppen. Detta är en viktig egenskap för användare som vill skriva eller rita över hela uppslaget utan att kämpa med en rygg som vill stänga boken.

För att hålla dina anteckningar säkra har Nuuna Notebook Composition L – Splash även en elastisk stängningsrem som håller boken stängd när den inte används. Dessutom finns det en pennhållare så att du alltid har ditt skrivredskap nära till hands.

Sammanfattningsvis är Nuuna Notebook Composition L – Splash en stilfull och praktisk anteckningsbok som passar perfekt för designers, konstnärer, studenter och yrkesverksamma som värdesätter kvalitet och design i sin vardag. Dess hållbara konstruktion och estetiskt tilltalande utseende gör den till en idealisk följeslagare för alla dina kreativa projekt och dagliga anteckningar.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Nuuna Notebook Composition L – Splash”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *