Nuuna Notebook Colour Clash L Light – Hot Hot

Beställ nu!

kr339.00

Nuuna Notebook Colour Clash L Light – Hot Hot är en högkvalitativ anteckningsbok med ett färgstarkt och iögonfallande omslag. Den innehåller 176 sidor av svenskt premiumpapper och är perfekt för skrivande och skissande.

Artikelnr: 10623502047634880

Nuuna Notebook Colour Clash L Light – Hot Hot är en högkvalitativ anteckningsbok som kombinerar en iögonfallande design med funktionalitet och hållbarhet. Den här modellen är en del av Nuunas Colour Clash-serie och kännetecknas av dess ljusa och djärva färgsättning.

Omslaget på Nuuna Colour Clash L Light – Hot Hot är tillverkat av slät, återvunnen läderimitation som ger en lyxig känsla och är hållbar nog att stå emot slitage från dagligt bruk. Den framträdande färgen är en intensiv och varm nyans som ger anteckningsboken en energisk och inspirerande look.

Anteckningsboken är i storleken L, vilket ger gott om utrymme för anteckningar, skisser och idéer. Måtten är vanligtvis runt 165 x 220 mm, vilket gör den tillräckligt stor för omfattande anteckningar men ändå lätt att bära med sig.

Sidorna inuti är tillverkade av 120 grams Munken-papper, ett premium papper som är känt för sin höga kvalitet och förmåga att motstå bläckgenomträngning. Detta gör att du kan använda olika pennor och bläck utan att oroa dig för att det blöder igenom till andra sidan. Pappret är dessutom syrafritt vilket bidrar till lång hållbarhet och bevarande av dina anteckningar över tid.

Nuuna Notebook Colour Clash L Light – Hot Hot har 256 sidor, vilket ger gott om utrymme för alla dina kreativa projekt eller arbetsrelaterade anteckningar. Sidorna är prickade, en detalj som är uppskattad av många då den ger en subtil vägledning för skrivande och tecknande utan att vara lika dominerande som linjerade eller rutade sidor.

Anteckningsboken är också utrustad med en öppen ryggbindning, vilket gör att den kan ligga helt platt när den är öppen. Detta är en viktig egenskap för användare som vill skriva eller rita över två sidor utan att behöva kämpa med en rygg som vill stänga boken.

Designen avslutas med en diskret logotyp präglad på omslaget, vilket ger en sofistikerad touch utan att ta över den övergripande estetiken. Nuuna Notebook Colour Clash L Light – Hot Hot är inte bara en funktionell anteckningsbok utan också en stilfull accessoar som passar i många olika sammanhang, från professionella möten till kreativa workshops.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Nuuna Notebook Colour Clash L Light – Hot Hot”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *