Nuuna Notebook Colour Clash L Light – Baby Beach

Beställ nu!

kr339.00

Nuuna Notebook Colour Clash L Light – Baby Beach är en högkvalitativ anteckningsbok med ett omslag som har en färgstark och iögonfallande design. Anteckningsboken innehåller 176 sidor av svenskt premiumpapper och är perfekt för skrivande och skissande.

Artikelnr: 10623501547429663

Nuuna Notebook Colour Clash L Light – Baby Beach är en högkvalitativ anteckningsbok som kombinerar en attraktiv design med funktionell användbarhet. Den här modellen har en mjuk pärm med en färgstark och iögonfallande design som påminner om strandens lugn och skönhet, med pastellfärger som reflekterar en avslappnad baby beach-känsla.

Anteckningsboken är i storleken L, vilket ger gott om utrymme för anteckningar, skisser och idéer. Måtten är vanligtvis runt 165 x 220 mm, vilket gör den tillräckligt stor för omfattande anteckningar men ändå lätt att bära med sig. Sidorna är tillverkade av 120 grams Munken-papper, ett svenskt premium papper som är känt för sin höga kvalitet och hållbarhet. Pappret är också lämpligt för olika skrivinstrument, inklusive bläckpennor, utan att bläcket blöder igenom.

Denna Nuuna anteckningsbok har 256 sidor, vilket ger användaren gott om utrymme för kreativitet. Sidorna är prickade, vilket är en populär layout som ger flexibilitet för både linjär skrift och mer fria former som skisser eller diagram. Prickarna ger en subtil guide utan att vara lika dominerande som traditionella linjer eller rutnät.

Boken är bunden med en trådbunden bindning, vilket säkerställer att den ligger platt när den är öppen, vilket gör det enkelt att skriva och rita över hela sidan. Omslaget är tillverkat av slittåligt material som skyddar sidorna inuti och håller boken snygg under lång tid.

Designen på Nuuna Notebook Colour Clash L Light – Baby Beach är inte bara estetiskt tilltalande utan också miljömedveten. Tillverkarna använder miljövänliga material och processer, inklusive vattenbaserade färger och energi från förnybara källor.

Sammanfattningsvis är Nuuna Notebook Colour Clash L Light – Baby Beach en perfekt följeslagare för alla som värdesätter design, kvalitet och hållbarhet i sin skrivupplevelse. Dess vackra design och högkvalitativa material gör den till en lyxig och praktisk produkt för skriventusiaster, designers och alla som uppskattar en bra anteckningsbok.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Nuuna Notebook Colour Clash L Light – Baby Beach”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *