,

Nassau Fine Art Penselpennor Metallic 7-set

Beställ nu!

kr95.00

Nassau Fine Art Penselpennor Metallic 7-set är ett set med sju metallicfärgade penselpennor. De är lämpliga för konstnärligt bruk och ger en metallisk effekt på dina kreationer.

Artikelnr: 10623501494060889 Kategorier: ,

Nassau Fine Art Penselpennor Metallic 7-set är en samling av högkvalitativa penselpennor som är designade för att ge konstnärer och hantverkare möjligheten att skapa livfulla och glänsande konstverk. Varje penna i detta set har en flexibel penselspets som gör det möjligt för användaren att enkelt växla mellan tunna detaljerade linjer och breda penseldrag. Pennorna är laddade med metallisk bläck som ger en rik och lysande finish på både ljusa och mörka ytor.

Setet innehåller sju olika färger: guld, silver, koppar, och olika nyanser av blått, grönt, lila och rosa, vilket ger en mångsidig palett för olika projekt. Bläcket är vattenbaserat och icke-toxiskt, vilket gör dem säkra för användare i alla åldrar och lämpliga för en mängd olika applikationer, inklusive scrapbooking, journaling, kalligrafi, och detaljarbete i blandade medier.

Penselpennornas metalliska bläck har utmärkt täckförmåga och torkar snabbt för att minimera risken för kladd. Bläcket är också vattenfast när det har torkat, vilket säkerställer att konstverken håller sig vackra över tid. Pennornas kropp är ergonomiskt utformad för att ge en bekväm grepp och kontroll under användning.

Nassau Fine Art Penselpennor Metallic 7-set kommer i en snygg förpackning som är lätt att förvara och transportera, vilket gör dem till ett utmärkt val för konstnärer som är på språng. Dessa penselpennor är idealiska för både nybörjare och erfarna konstnärer som vill lägga till en touch av metallisk glans till sina konstverk.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Nassau Fine Art Penselpennor Metallic 7-set”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *