,

Nassau Fine Art Modellfigur Manikin 30cm

Beställ nu!

kr209.00

Nassau Fine Art Modellfigur Manikin 30cm är en justerbar modellfigur avsedd för konstnärer som behöver en referens för mänskliga proportioner och poser. Den är 30 centimeter hög och kan användas för att skapa mer realistiska teckningar och målningar av människokroppen.

Artikelnr: 10623501677476998 Kategorier: ,

Nassau Fine Art Modellfigur Manikin är en 30 centimeter hög anatomisk modell av en människa, designad för att hjälpa konstnärer att studera och skissa den mänskliga formen. Denna manikin är tillverkad av högkvalitativt trä, vilket ger den en robust och hållbar konstruktion. Träet har en slät finish som gör det enkelt att hantera och flytta i olika positioner.

Manikinen har rörliga leder som kan justeras och positioneras i ett brett spektrum av mänskliga ställningar, vilket gör det möjligt för konstnärer att skapa realistiska och proportionerliga figurer. Lederna är konstruerade för att efterlikna rörelseomfånget hos en verklig människa, inklusive huvud, axlar, armbågar, handleder, höfter, knän och fotleder.

Modellfiguren har en neutral träfärg, vilket gör det enkelt för konstnärer att se skuggor och ljusreflektioner när de arbetar med ljussättning. Den står stadigt på en rund fotplatta, vilket säkerställer att den inte välter under användning. Fotplattan bidrar också till att manikinen kan stå upp på egen hand, även när den är positionerad i dynamiska ställningar.

Denna modellfigur är ett oumbärligt verktyg för konstnärer som arbetar med figurteckning, illustration, animation och skulptur. Den är också användbar för konststudenter som behöver öva på att förstå den mänskliga anatomin och proportionerna. Nassau Fine Art Modellfigur Manikin är enkel att använda och passar både nybörjare och erfarna konstnärer.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Nassau Fine Art Modellfigur Manikin 30cm”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *