Rea!
,

Nassau Fine Art Färgpennor Artist 120-set plåtlåda

Beställ nu!

kr524.00

Nassau Fine Art Färgpennor Artist 120-set är en samling av 120 olika färgade pennor för konstnärer, förpackade i en praktisk plåtlåda. Setet erbjuder ett brett spektrum av färger för teckning och färgläggning.

Artikelnr: 10623501125906905 Kategorier: ,

Nassau Fine Art Färgpennor Artist 120-set är en omfattande samling av högkvalitativa färgpennor som är idealiska för både professionella konstnärer och hobbymålare. Dessa pennor kommer i en robust och elegant plåtlåda som inte bara skyddar pennorna utan också gör det enkelt att förvara och transportera dem.

Varje penna i detta 120-set har en kärna av rik pigmentering som ger en jämn och intensiv färgupplevelse. Pigmenten är noggrant utvalda för att erbjuda ett brett spektrum av färger, inklusive flera nyanser av varje grundfärg för att möjliggöra detaljerad skuggning och toning. Färgerna kan blandas och överlappas för att skapa nya nyanser och effekter.

Pennorna är tillverkade med en högkvalitativ träkropp som är både hållbar och lätt att vässa. Den sexkantiga formen ger ett bekvämt och stadigt grepp, vilket gör det möjligt att arbeta med precision även under längre perioder. Kärnan i pennan är tillräckligt hård för att hålla en fin spets, men tillräckligt mjuk för att inte brytas lätt vid tryck.

Setet inkluderar ett brett utbud av färger, från ljusa och levande till mörka och dämpade toner, vilket gör det möjligt för konstnären att arbeta med en mängd olika stilar och tekniker. Dessutom är färgerna ljusäkta, vilket innebär att de behåller sin klarhet över tid och inte bleknar när de utsätts för ljus.

Den medföljande plåtlådan är inte bara praktisk för förvaring, utan också designad med tanke på användarvänlighet. Lådan har separata fack för varje penna, vilket gör det enkelt att organisera och hitta rätt färg snabbt. Dessutom är lådan tillräckligt kompakt för att enkelt kunna tas med på resor eller till konstklasser.

Nassau Fine Art Färgpennor Artist 120-set är en investering i kvalitet och mångsidighet för alla som ägnar sig åt teckning, illustration eller annan konstnärlig verksamhet där färgpennor är ett viktigt verktyg.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Nassau Fine Art Färgpennor Artist 120-set plåtlåda”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *