,

Nassau Fine Art Dual-tip Marker 6-set Röda

Beställ nu!

kr79.00

Nassau Fine Art Dual-tip Marker 6-set Röda är ett set med sex dubbeländade markers i olika nyanser av rött. De har en fin spets för detaljarbete och en bred spets för större ytor.

Artikelnr: 10623501039081469 Kategorier: ,

Nassau Fine Art Dual-tip Marker 6-set Röda är en samling av sex högkvalitativa markers som är speciellt utformade för konstnärer, illustratörer och designentusiaster. Varje penna i detta set har två spetsar: en fin spets för detaljerat arbete och en bred, penselliknande spets för att täcka större ytor eller för att skapa dynamiska penseldrag.

Pennorna är fyllda med en alkoholbaserad bläck som ger jämn och livfull färg. Bläcket är snabbtorkande och har minimal blödning, vilket gör det möjligt att arbeta snabbt utan att oroa sig för att färgerna flyter ut. Dessutom är bläcket ljuståligt, vilket innebär att dina konstverk behåller sin färgstyrka över tid.

Setet innehåller sex olika nyanser av rött, från ljusa och livliga toner till djupa och mättade nyanser. Denna variation gör det möjligt för användaren att skapa djup och dimension i sina konstverk genom att använda olika toner för skuggning och highlighting.

Pennornas ergonomiska design säkerställer en bekväm användning även under långa konstsessioner. De är också utrustade med färgkodade hattar och en tydlig märkning på pennkroppen för att snabbt kunna identifiera den önskade nyansen.

Nassau Fine Art Dual-tip Markers är icke-toxiska och säkra att använda för alla åldrar. De är också vattenresistenta när de har torkat, vilket gör dem lämpliga för användning med olika konsttekniker och på olika underlag.

Detta set är idealiskt för alla som vill utforska olika röda toner i sina konstprojekt, från nybörjare till professionella. Med Nassau Fine Art Dual-tip Markers kan användaren förvänta sig professionella resultat, oavsett om det gäller skissande, illustrationer, modeillustrationer, manga, eller annan form av konstnärligt uttryck.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Nassau Fine Art Dual-tip Marker 6-set Röda”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *