,

Nassau Fine Art Dual-tip Marker 6-set Gråa

Beställ nu!

kr79.00

Nassau Fine Art Dual-tip Marker 6-set Gråa är ett set med sex stycken dubbeländade markerpennor i olika grå nyanser. Pennorna har en fin spets för detaljarbete och en bred spets för större ytor.

Artikelnr: 10623500105313275 Kategorier: ,

Nassau Fine Art Dual-tip Marker 6-set Gråa är en samling av sex professionella markers som är speciellt utformade för konstnärer, designers och illustratörer som kräver precision och mångsidighet i sitt arbete. Varje penna i detta set har två spetsar: en fin spets för detaljerat arbete och en bred, penselliknande spets för att täcka större ytor eller för att skapa dynamiska streck.

Pennorna är fyllda med högkvalitativ, alkoholbaserad bläck som ger jämn och beständig applicering. Bläcket torkar snabbt och minimerar risken för att det smetar ut, vilket gör det möjligt att arbeta snabbt och effektivt. Färgerna i detta gråskalaset varierar från ljus till mörk, vilket ger användaren möjlighet att skapa djup och dimension i sina teckningar genom att bygga upp lager och skuggor.

Setet inkluderar en rad grå nyanser som kan användas för att skapa olika texturer och toner, vilket är särskilt användbart för konstnärer som arbetar med monokroma illustrationer eller som vill lägga till skuggningseffekter i sina färglagda verk. De grå nyanserna är noggrant utvalda för att ge en balanserad skala som kan kombineras och överlappas för att skapa en mängd olika effekter.

Pennornas ergonomiska design säkerställer en bekväm användning även under långa perioder, och de är utrustade med färgkodade lock för enkel identifiering av nyanser. Dessutom är bläcket icke-toxiskt och säkert att använda.

Nassau Fine Art Dual-tip Marker 6-set Gråa är idealiskt för konstnärer som behöver pålitliga och mångsidiga verktyg för att utforska skuggning och tonvärden i sina konstverk. Setet är också en utmärkt tillgång för studenter och hobbyister som vill utveckla sina färdigheter inom teckning och illustration.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Nassau Fine Art Dual-tip Marker 6-set Gråa”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *