,

Nassau Fine Art Dual-tip Marker 24-set

Beställ nu!

kr299.00

Nassau Fine Art Dual-tip Marker 24-set är ett set med 24 stycken dubbeländade tuschpennor för konstnärligt bruk. Pennorna har en fin spets för detaljarbete och en bred spets för större färgläggning.

Artikelnr: 10623533807950629 Kategorier: ,

Nassau Fine Art Dual-tip Marker 24-set är en samling av 24 professionella kvalitetsmarkörer som är designade för konstnärer, illustratörer och designentusiaster. Varje marker i detta set har två spetsar: en fin spets för detaljerat arbete och en bred, penselliknande spets för att täcka större ytor eller för att skapa varierande streckbredder.

Markörerna är utrustade med högkvalitativa, alkoholbaserade bläck som ger jämn och livfull färgapplicering. Bläcket torkar snabbt och minimerar risken för att det smetar ut, vilket gör det möjligt att arbeta snabbt och effektivt. Färgerna är blandbara, vilket tillåter användaren att skapa ett brett spektrum av nyanser och övergångar, samt att uppnå effekter som liknar de man får med akvarell.

Setet innehåller en mångsidig palett av färger, från ljusa och klara till mörka och mättade nyanser, vilket gör det möjligt för användaren att arbeta med ett brett spektrum av projekt och stilar. Färgerna är noggrant utvalda för att ge en bra balans och användbarhet för olika typer av konstverk.

Markörernas ergonomiska design säkerställer en bekväm användning även under långa perioder. Höljet är robust och hållbart, vilket skyddar spetsarna och säkerställer att markörerna håller länge. Dessutom är de utformade för att inte rulla iväg när de placeras på en arbetsyta.

Nassau Fine Art Dual-tip Marker 24-set kommer i en praktisk förpackning som gör det enkelt att förvara och transportera markörerna. Detta gör setet till ett utmärkt val för konstnärer som arbetar i ateljén eller på språng. Med detta set kan användaren utforska olika tekniker och stilar, från skisser och teckningar till detaljerade illustrationer och grafisk design.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Nassau Fine Art Dual-tip Marker 24-set”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *