,

Nassau Fine Art Dual-tip Marker 168-set + Väska

Beställ nu!

kr1,395.00

Nassau Fine Art Dual-tip Marker 168-set Väska är ett omfattande set med 168 olika färgmarkörer som har två spetsar för varierad linjebredd. Setet levereras i en praktisk väska för enkel förvaring och transport.

Artikelnr: 10623502050827181 Kategorier: ,

Nassau Fine Art Dual-tip Marker 168-set Väska är en omfattande samling av högkvalitativa tuschpennor designade för konstnärer, illustratörer och designentusiaster. Varje penna i detta set har två spetsar: en fin spets för detaljerat arbete och en bred, penselliknande spets för att täcka större ytor eller för att skapa varierande streckbredder.

Pennorna är fyllda med alkoholbaserat bläck som ger jämn och livfull färgapplicering. Bläcket torkar snabbt och minimerar risken för kladd. Färgerna är blandbara, vilket gör det möjligt för användaren att skapa en mängd olika nyanser och övergångar. Detta gör dem idealiska för tekniker som gradienter och skuggning.

Setet innehåller 168 olika färger, vilket ger en bred palett att arbeta med och inkluderar ett spektrum av nyanser och toner, från ljusa och klara färger till mörka och mättade nyanser. Detta ger användaren möjlighet att arbeta med en mängd olika stilar och projekt, från tecknade serier och modeillustrationer till arkitektoniska renderingar och landskapsmålningar.

Pennorna är organiserade i en hållbar och portabel väska som gör det enkelt att förvara och transportera dem. Väskan är designad för att hålla pennorna säkert på plats och skydda spetsarna från skador. Den har också en bekväm bärrem för enkel hantering.

Nassau Fine Art Dual-tip Markers är kända för sin höga kvalitet och hållbarhet, vilket gör dem till ett populärt val för professionella konstnärer och studenter. Setet är också ett utmärkt val för hobbyanvändare som vill utöka sitt konstnärsverktyg med pålitliga och mångsidiga markörer.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Nassau Fine Art Dual-tip Marker 168-set + Väska”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *