Rea!
,

Nassau Fine Art Dual-tip Marker 12-set

Beställ nu!

kr104.00

Nassau Fine Art Dual-tip Marker 12-set är ett paket med tolv dubbeländade tuschpennor för konstnärligt bruk. Pennorna har en fin spets för detaljarbete och en bred spets för större färgläggning.

Artikelnr: 10623500642663775 Kategorier: ,

Nassau Fine Art Dual-tip Marker 12-set är en samling av 12 professionella kvalitetsmarkörer som är designade för konstnärer, illustratörer och designentusiaster. Varje marker i detta set har två spetsar: en fin spets för detaljerat arbete och en bred, penselliknande spets för att täcka större ytor eller för att skapa varierande streckbredder.

Markörerna är utrustade med högkvalitativa, alkoholbaserade bläck som ger jämn och livfull färgapplicering. Bläcket torkar snabbt och minimerar risken för att det smetar ut, vilket gör det möjligt att arbeta snabbt och effektivt. Färgerna är blandbara, vilket tillåter användaren att skapa ett brett spektrum av nyanser och övergångar.

Setet innehåller en mångsidig palett av färger som är noggrant utvalda för att ge en bra grund för alla typer av konstverk. Färgerna är ljusäkta och har en lång hållbarhet, vilket säkerställer att konstverken behåller sin kvalitet över tid.

Markörernas ergonomiska design säkerställer en bekväm användning även under långa perioder. De är utformade med en rund kropp som är lätt att hålla i och som inte rullar iväg när de placeras på arbetsytan.

Nassau Fine Art Dual-tip Markers är icke-toxiska och säkra att använda. De kommer förpackade i en praktisk och hållbar förvaringsväska som gör det enkelt att organisera och transportera markörerna.

Detta 12-set är idealiskt för både nybörjare och erfarna konstnärer som söker efter pålitliga och mångsidiga markörer för att ta sina konstprojekt till nästa nivå.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Nassau Fine Art Dual-tip Marker 12-set”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *