Rea!
,

Nassau Fine Art Brush Marker Dual 120-set + etui

Beställ nu!

kr627.00

Nassau Fine Art Brush Marker Dual 120-set etui är ett omfattande set med 120 olika färgpennor som har en penselspets på ena sidan och en fin spets på den andra. Setet levereras i ett praktiskt etui för enkel förvaring och transport.

Artikelnr: 10623501055086758 Kategorier: ,

Nassau Fine Art Brush Marker Dual 120-set etui är ett omfattande och mångsidigt set av dubbeländade markers som är designade för konstnärer, illustratörer och alla som ägnar sig åt kreativa projekt. Setet innehåller 120 olika färger, vilket ger en bred palett för att skapa detaljerade och färgrika konstverk.

Varje penna i setet har två spetsar: en fin spets för detaljerat arbete och en penselspets för bredare penseldrag och fyllningar. Den fina spetsen är idealisk för att skapa skarpa linjer och detaljer, medan penselspetsen är flexibel och kan användas för att skapa varierande linjebredder, vilket liknar en traditionell pensel.

Markörerna är baserade på alkoholbaserat bläck, vilket ger jämn och snabbtorkande applicering. Bläcket är också blandbart, vilket gör det möjligt för användaren att skapa nya nyanser och övergångar genom att överlappa färger. Dessutom är bläcket av hög kvalitet och har en stark pigmentering, vilket resulterar i levande och långvariga färger.

Setet kommer i ett praktiskt etui som inte bara hjälper till att organisera pennorna utan också gör det enkelt att transportera dem. Etuiet är designat för att vara hållbart och användarvänligt, med fack som gör det enkelt att hitta och välja önskad färg.

Nassau Fine Art Brush Marker Dual 120-set är lämpligt för en mängd olika applikationer, inklusive teckning, illustration, modeillustration, manga, designarbete och scrapbooking. Det är ett utmärkt verktyg för både professionella konstnärer och hobbyanvändare som söker högkvalitativa markers för sina kreativa projekt.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Nassau Fine Art Brush Marker Dual 120-set + etui”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *