Rea!
, ,

Nassau Fine Art Block Mixed Media A4 300g

Beställ nu!

Det ursprungliga priset var: kr79.00.Det nuvarande priset är: kr55.00.

Nassau Fine Art Block Mixed Media A4 300g är ett högkvalitativt papper avsett för blandade medier. Det har en tjocklek på 300 gram per kvadratmeter och är i A4-storlek, lämpligt för olika konstnärliga tekniker.

Artikelnr: 10623500545432956 Kategorier: , ,

Nassau Fine Art Block Mixed Media A4 300g är ett högkvalitativt papper som är speciellt framtaget för konstnärer och kreatörer som arbetar med blandade medier. Detta block innehåller ark i A4-storlek (210 x 297 mm) och varje ark har en tjocklek på 300 gram per kvadratmeter, vilket gör det till ett robust och hållbart val för olika konstprojekt.

Pappret är tillverkat av 100% cellulosa och har en fin, jämn yta som är idealisk för att arbeta med en mängd olika material och tekniker, inklusive akvarell, gouache, akryl, bläck, kol, pastell och blyerts. Den tunga vikten av pappret gör att det kan hantera våta medier utan att buckla eller bli vågigt, vilket säkerställer att dina konstverk förblir platta och snygga.

Nassau Fine Art Block Mixed Media är syrafritt, vilket innebär att det inte kommer att gulna eller försämras över tid, vilket är viktigt för bevarandet av dina konstverk. Dessutom är papprets yta optimerad för att ge utmärkt färgåtergivning och för att tillåta färger att behålla sin lyster och djup.

Blocket innehåller vanligtvis 20 ark, bundna längs den ena kanten för att enkelt kunna riva av varje blad utan att skada de andra. Detta gör det enkelt för konstnärer att ta med sig och använda pappret i fält eller i ateljén.

Sammanfattningsvis är Nassau Fine Art Block Mixed Media A4 300g ett mångsidigt och pålitligt val för konstnärer som söker ett högkvalitativt papper som kan hantera en mängd olika konstnärliga uttryck och tekniker.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Nassau Fine Art Block Mixed Media A4 300g”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *