Rea!

Molotow Black Pad A4 140g

Beställ nu!

kr64.00

Molotow Black Pad A4 140g är en skissbok med svarta sidor som är avsedd för konstnärer och designers. Den har tjocka pappersark på 140 gram per kvadratmeter som är lämpliga för att använda med ljusa och opaka färger.

Artikelnr: 10623500210273228 Kategori:

Molotow Black Pad A4 är en högkvalitativ skissbok designad för konstnärer och kreatörer som föredrar att arbeta på svart papper. Den har en A4-storlek (210 x 297 mm) vilket gör den tillräckligt stor för detaljerade teckningar samtidigt som den är lätt att bära med sig.

Pappret i Molotow Black Pad är av hög kvalitet med en vikt på 140 gram per kvadratmeter, vilket innebär att det är tjockt och hållbart nog för att motstå genomblödning och ger en stabil grund för olika medier. Den svarta färgen på pappret ger en unik kontrast till ljusa och metalliska färger, vilket gör det idealiskt för att arbeta med högpigmenterade pennor, akrylmarkörer, gel pennor och andra ljusa eller opaka medier.

Skissboken innehåller 30 ark svart papper som är syrafritt och därmed arkivbeständigt, vilket säkerställer att dina konstverk bevaras över tid utan att gulna eller försämras. Papprets yta är slät, vilket ger en jämn och ren yta för teckning och skrift.

Molotow Black Pad har en spiralbindning längs den korta sidan, vilket gör det enkelt att bläddra igenom sidorna och arbeta med en sida i taget. Spiralen möjliggör även att man kan vika över omslaget helt, vilket ger en stabil och platt yta att arbeta på även när man är på språng.

Omslaget på skissboken är hårt och robust, vilket skyddar pappret inuti och gör det möjligt att använda skissboken även i tuffare miljöer. Den svarta ytan på omslaget är stilren och professionell, vilket gör den tilltalande för både amatörer och professionella konstnärer.

Molotow Black Pad A4 är en utmärkt skissbok för alla som vill experimentera med kontraster och ljuseffekter i sina konstverk, och dess kvalitet och design gör den till ett populärt val bland konstnärer som arbetar med olika tekniker och stilar.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Molotow Black Pad A4 140g”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *