Moleskine Watercolor Album Pocket Black

Beställ nu!

kr260.00

Moleskine Watercolor Album Pocket Black är en fickstor akvarellskissbok med svart hårt omslag. Den innehåller tjockt, syrafritt papper anpassat för vattenfärgstekniker.

Artikelnr: 10623500419353212

Moleskine Watercolor Album Pocket Black är en kompakt och bärbar skissbok designad speciellt för akvarellmålare och illustratörer som uppskattar kvalitet och elegans. Den här skissboken har ett hårt svart omslag som ger en klassisk och professionell look, samtidigt som det skyddar sidorna inuti. Dess dimensioner är 9 x 14 cm, vilket gör den tillräckligt liten för att enkelt kunna tas med i en ficka eller väska.

Skissboken innehåller 60 sidor (30 blad) av tungt 200 grams akvarellpapper. Pappret är syrafritt och har en kallpressad textur, vilket är idealiskt för akvarelltekniker och ger en utmärkt yta för både våta och torra medier. Papprets kvalitet säkerställer att färgerna behåller sin lyster och inte blöder igenom sidorna.

Moleskine Watercolor Album Pocket Black har en klassisk Moleskine-design med rundade hörn, en elastisk stängningsrem och en inbyggd bokmärkesremsa som gör det enkelt att hitta den senaste använda sidan. Dessutom finns det en expanderbar innerficka på baksidan av skissboken där man kan förvara lösa anteckningar och små pappersbitar.

Denna skissbok är perfekt för konstnärer, designers och kreativa själar som vill fånga sina idéer och skisser med akvarellfärger var de än befinner sig. Dess hållbara konstruktion och högkvalitativa papper gör den till en pålitlig följeslagare för alla typer av kreativa utflykter.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Moleskine Watercolor Album Pocket Black”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *