Rea!

Moleskine Watercolor Album Large Black

Beställ nu!

kr252.00

Moleskine Watercolor Album Large Black är en stor skissbok designad speciellt för akvarellmålning. Den har tjockt, syrafritt papper och en klassisk svart hård pärm.

Artikelnr: 10623500757264780 Kategori:

Moleskine Watercolor Album Large Black är en högkvalitativ akvarellskissbok designad för konstnärer och kreatörer som föredrar att arbeta med akvarellfärger. Den här stora versionen av Moleskines akvarellalbum har ett hårt svart omslag som ger en klassisk och professionell look samtidigt som det skyddar sidorna inuti.

Albumet mäter 13 x 21 cm (5 x 8,25 tum), vilket ger en rymlig yta för att skapa större konstverk eller flera små studier på en sida. Det innehåller 72 sidor av tungt 200 g/m² akvarellpapper. Pappret är tillverkat av kallpressat bomullsfiber, vilket ger en texturerad yta som är idealisk för akvarelltekniker och även lämplig för andra våta medier.

Papprets kvalitet säkerställer att det kan hålla för upprepade penseldrag och vattenmängder utan att bukta eller förstöras. Det absorberar färg väl och tillåter färger att behålla sin lyster och klarhet. Sidorna är sydda i ryggen för att säkerställa att albumet ligger platt när det är öppet, vilket underlättar målning över två sidor.

Moleskine Watercolor Album Large Black har också en inbyggd elastisk stängning som håller albumet stängt och skyddat när det inte används. En expanderbar innerficka i bakre omslaget ger utrymme för att förvara lösa anteckningar och små pappersbitar. Dessutom inkluderar den en bokmärkesremsa för att enkelt hitta din senaste sida.

Som med de flesta Moleskine-produkter, har detta akvarellalbum en sida i början för personlig information och en ”In case of loss” notis, där du kan skriva in en belöning för den som hittar och returnerar albumet om det skulle komma bort.

Detta album är perfekt för professionella konstnärer, designstudenter, och kreativa hobbyister som uppskattar kvalitet och hållbarhet i deras konstmaterial. Dess eleganta och diskreta design gör det också till en uppskattad present till alla som ägnar sig åt måleri eller skissande.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Moleskine Watercolor Album Large Black”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *