Rea!

Moleskine Watercolor Album A4 Black

Beställ nu!

kr316.00

Moleskine Watercolor Album A4 Black är en konstnärsbok avsedd för akvarellmålning, i storlek A4 med svart hårt omslag. Albumet innehåller tjockt, syrafritt papper som är optimerat för vattenfärgstekniker.

Artikelnr: 10623500557255275 Kategori:

Moleskine Watercolor Album A4 Black är en högkvalitativ skissbok designad speciellt för akvarellmålare och illustratörer. Den har ett hårt svart omslag som ger en klassisk och professionell look, samtidigt som det skyddar sidorna inuti. Skissboken är i A4-storlek, vilket ger en generös yta för konstnärliga projekt och är lämplig för både studioarbete och målning på resande fot.

Albumet innehåller 60 sidor (30 blad) av tungt, 200 grams akvarellpapper. Pappret är syrafritt och tillverkat av kallpressat bomullsfiber, vilket ger en texturerad yta som är idealisk för akvarellfärgernas nyanser och absorption. Papprets kvalitet säkerställer att färgerna behåller sin lyster och inte bleknar över tid.

Moleskine Watercolor Album har en liggande orientering, vilket är populärt bland akvarellkonstnärer eftersom det ger en bred arbetsyta som passar för landskap och panoramabilder. Den öppnas helt platt, vilket gör det enkelt att måla över hela uppslaget utan att förlora detaljer i mitten av boken.

Albumet är utrustat med Moleskines karaktäristiska elastiska stängningsband som håller boken stängd och skyddad när den inte används. Det finns också en inbyggd bokmärkesrem för att snabbt hitta rätt sida, samt en expanderbar innerficka på baksidan för att förvara lösa anteckningar och små pappersbitar.

Moleskine Watercolor Album A4 Black är en del av Moleskines konstkollektion och är särskilt uppskattad av professionella konstnärer, designstudenter och kreativa hobbyister som värdesätter kvalitet och hållbarhet i sitt konstmaterial.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Moleskine Watercolor Album A4 Black”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *