Rea!

Moleskine Watercolor Album A3 Black

Beställ nu!

kr444.00

Moleskine Watercolor Album A3 Black är en stor skissbok designad speciellt för akvarellmålning. Den har tjockt, syrafritt papper och en svart hård pärm.

Artikelnr: 10623500164281919 Kategori:

Moleskine Watercolor Album A3 Black är en högkvalitativ skissbok designad speciellt för akvarellmålare och illustratörer som föredrar ett större format. Den har en elegant svart hårdpärm som skyddar sidorna och ger en professionell känsla. Albumet är i A3-storlek (29,7 x 42 cm), vilket ger gott om utrymme för stora konstverk och detaljerade kompositioner.

Själva pappret i Moleskine Watercolor Album är tillverkat av 200 grams kallpressat akvarellpapper. Detta papper är speciellt framtaget för att kunna hantera vattenbaserade medier utan att bukta eller blöda igenom. Papprets struktur är idealisk för att fånga upp pigment och skapa vackra nyanser och texturer som är karakteristiska för akvarellmålning.

Albumet innehåller 60 sidor (30 blad) av syrafritt papper, vilket säkerställer att dina konstverk bevaras över tid utan att gulna. Sidorna är bundna i en liggande orientering, vilket är typiskt för landskapsmålningar, men kan naturligtvis användas för alla typer av konstverk. Bindningen är av hög kvalitet och tillåter att albumet ligger platt när det är öppet, vilket underlättar målningen och betraktningen av konsten.

Moleskine är känt för sin minimalistiska och funktionella design, och detta album är inget undantag. Det har en elastisk stängningsrem som håller albumet stängt och skyddat när det inte används. Dessutom finns det en inbyggd tygficka på insidan av bakre omslaget för förvaring av lösa anteckningar eller små konstmaterial.

Albumet är också utrustat med en ”In case of loss”-etikett där du kan skriva ditt namn och kontaktuppgifter, vilket är en klassisk Moleskine-funktion. Detta är en praktisk detalj för konstnärer som ofta tar med sig sin skissbok på resor eller till olika arbetsplatser.

Moleskine Watercolor Album A3 Black är en utmärkt produkt för professionella konstnärer, studenter och alla som uppskattar kvalitet och utrymme för att uttrycka sin kreativitet med akvarell. Dess hållbarhet och eleganta design gör den till en uppskattad följeslagare för alla konstprojekt.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Moleskine Watercolor Album A3 Black”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *