Moleskine Voyageur Traveller Ocean Blue

Beställ nu!

kr349.00

Moleskine Voyageur Traveller Ocean Blue är en resedagbok designad för att planera och dokumentera dina äventyr. Den har en hållbar omslagsdesign i havsblått och är utrustad med praktiska funktioner som kartor, fickor och reserelaterade checklistor.

Artikelnr: 10623500297234804 Kategori:

Moleskine Voyageur Traveller Ocean Blue är en resedagbok designad för att vara den ultimata följeslagaren för äventyrare och resenärer. Den här särskilda utgåvan har en iögonfallande oceanblå omslag som är både stilfull och hållbar, tillverkad av ett hårt men flexibelt material som tål slitage under resans gång.

Dagboken är i ett praktiskt resformat, vilket gör den enkel att bära med sig vart du än går. Dess dimensioner är optimerade för att passa i de flesta väskor och ryggsäckar, och den har rundade hörn för att förhindra att den blir skadad eller att sidorna viker sig.

Inuti Moleskine Voyageur Traveller finns 208 elfenbensfärgade sidor av högkvalitativt papper som är syrafritt och därmed skonsamt för pennor och bläck. Papprets tjocklek är designad för att minimera genomblödning och gör det möjligt att skriva på båda sidor av bladet.

Dagboken har en blandning av linjerade, prickade och blanka sidor, vilket ger flexibilitet för olika typer av anteckningar och skisser. Det finns även utvikbara kartor och en planeringssektion för att organisera resor, samt en budgettracker för att hålla koll på utgifter.

En inbyggd elastisk stängning håller dagboken säkert stängd när den inte används, och ett matchande sidenbokmärke gör det enkelt att hålla reda på var du är i din planering eller journaling. På insidan av det bakre omslaget finns en expanderbar innerficka för att förvara lösa papper, biljetter och andra småsaker.

Moleskine Voyageur Traveller Ocean Blue är inte bara en dagbok, utan också en inspirationskälla med inkluderade resecitat och tips, vilket gör den till en perfekt present för den resglada eller som en personlig investering för att dokumentera dina egna äventyr.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Moleskine Voyageur Traveller Ocean Blue”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *