Moleskine Volant Pocket Orange/Blue Plain

Beställ nu!

kr145.00

Moleskine Volant Pocket Orange/Blue Plain är en uppsättning av två fickstorlek anteckningsböcker med mjuka omslag, en i orange och en i blått, med släta, olinjerade sidor. De är designade för att vara lätta och bärbara, perfekta för anteckningar och skisser på språng.

Artikelnr: 10623500863744243

Moleskine Volant Pocket Orange/Blue Plain är en uppsättning av två fickstorlek anteckningsböcker som tillhör Moleskine’s Volant-serie. Dessa anteckningsböcker har mjuka omslag och är utformade för att vara lätta och bärbara, perfekta för att ta anteckningar på språng.

Varje anteckningsbok mäter 9 x 14 cm, vilket gör dem tillräckligt små för att enkelt få plats i en ficka eller handväska. De har ett flexibelt omslag i kraftigt pappersmaterial som är tillgängligt i en attraktiv färgkombination av orange och blått, vilket ger en livlig och modern känsla.

Sidor inuti är släta (plain) och utan linjer, vilket ger användaren friheten att skriva, rita eller skissa utan begränsningar. Varje anteckningsbok innehåller 80 sidor av syrafritt papper, vilket säkerställer att anteckningar och teckningar bevaras över tid utan att gulna.

Moleskine Volant Pocket Orange/Blue Plain anteckningsböcker har även avrundade hörn, vilket bidrar till deras eleganta utseende och gör dem mindre benägna att bli skadade när de bärs runt. De har också en söm längs ryggen som är designad för att hålla ihop sidorna säkert och tillåter anteckningsboken att ligga platt när den är öppen.

I slutet av varje anteckningsbok finns en avrivbar sida, vilket gör det enkelt att dela med sig av en anteckning utan att behöva riva ut flera sidor. Moleskine-logotypen är präglat subtilt på baksidan av varje omslag, vilket ger en diskret men distinkt branding.

Dessa anteckningsböcker är idealiska för studenter, kreativa yrkesverksamma, och alla som uppskattar kvalitet och design i deras skrivmaterial. De är också populära som presenter tack vare deras höga kvalitet och attraktiva utseende.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Moleskine Volant Pocket Orange/Blue Plain”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *