Moleskine Volant Pocket Blue/Yellow Ruled

Beställ nu!

kr145.00

Moleskine Volant Pocket Blue/Yellow Ruled är en uppsättning av två fickstorlek anteckningsböcker med linjerade sidor, en i blått och en i gult. De har mjuka omslag och är designade för bärbarhet och enkel användning.

Artikelnr: 10623501970735955

Moleskine Volant Pocket Blue/Yellow Ruled är en uppsättning av två fickformat anteckningsböcker som kombinerar funktionalitet och elegant design. Varje bok mäter 9 x 14 cm, vilket gör dem tillräckligt små för att enkelt kunna förvaras i en ficka eller väska, men tillräckligt stora för att anteckna tankar och idéer när de uppstår.

Dessa anteckningsböcker har mjuka omslag i två olika nyanser: en i blått och den andra i gult, vilket ger en livlig och färgglad känsla. Omslagen är tillverkade av ett flexibelt och lätt material, vilket gör dem hållbara och lätta att hantera.

Inuti innehåller varje Moleskine Volant anteckningsbok 80 sidor av syrafritt, elfenbensfärgat papper. Sidorna är linjerade, vilket ger en strukturerad yta för skrivning och gör det enkelt att hålla texten ordnad och läslig. Papprets kvalitet är hög, vilket minimerar bläckgenomträngning och ger en behaglig skrivyta.

Böckerna är utrustade med Moleskines kända rundade hörn, vilket bidrar till deras distinkta utseende och hjälper till att förhindra att hörnen blir skadade när de bärs runt. De har också en sömlös rygg som gör att de kan ligga platt när de är öppna, vilket underlättar skrivandet.

I slutet av varje bok finns en avtagbar sida om man skulle behöva riva ut en sida utan att förstöra bindningen. Detta är en praktisk funktion för de tillfällen då man behöver dela med sig av en anteckning eller en lista.

Moleskine Volant Pocket Blue/Yellow Ruled anteckningsböcker är idealiska för daglig användning, oavsett om det är för personliga anteckningar, arbetsrelaterade uppgifter eller kreativt skrivande. De är också populära som presenter tack vare sin höga kvalitet och sitt attraktiva utseende.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Moleskine Volant Pocket Blue/Yellow Ruled”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *