Moleskine Volant Pocket Blue/Yellow Plain

Beställ nu!

kr145.00

Moleskine Volant Pocket Blue/Yellow Plain är en uppsättning av två fickstorlek anteckningsböcker med mjuka omslag, en blå och en gul. De har släta sidor och är lämpliga för anteckningar och skisser.

Artikelnr: 10623501801048959

Moleskine Volant Pocket Blue/Yellow Plain är en uppsättning av två fickstorlek anteckningsböcker som kombinerar funktionalitet och enkel design. Varje anteckningsbok mäter 9 x 14 cm, vilket gör dem tillräckligt små för att enkelt kunna förvaras i en ficka eller väska, men tillräckligt stora för att anteckna tankar och idéer när de uppstår.

Dessa Moleskine Volant anteckningsböcker har mjuka omslag i två olika färger: en i blått och en i gult, vilket ger en livlig och färgglad känsla. Omslagen är tillverkade av ett flexibelt och lätt material som är tåligt nog att hantera dagligt slitage. De har rundade hörn som bidrar till en elegant och modern estetik samt förhindrar att hörnen blir skadade när de bärs runt.

Inuti varje anteckningsbok finns 80 sidor av syrafritt papper, vilket garanterar att dina anteckningar och teckningar bevaras över tid utan att gulna. Sidorna är helt släta (plain), utan linjer eller rutnät, vilket ger användaren full frihet att skriva, rita eller skissa utan begränsningar. Det släta pappret är av hög kvalitet och är känt för att vara bläckvänligt, vilket minimerar risken för bläckgenomträngning och gör det lämpligt för användning med olika skrivinstrument, inklusive pennor, bläckpennor och till och med vattenfärger.

Varje Volant anteckningsbok har en sista löstagbar sida som är perfekt för att riva ut och dela med sig av anteckningar, samt en ryggficka för att förvara lösa papper och kvitton. De har också Moleskines karaktäristiska ”In case of loss”-etikett på insidan av omslaget där du kan skriva ditt namn och kontaktinformation, vilket ökar chansen att få tillbaka anteckningsboken om den skulle komma bort.

Moleskine Volant Pocket Blue/Yellow Plain är en idealisk följeslagare för dagliga anteckningar, resedagböcker eller som en plats för kreativt uttryck för personer i alla åldrar och yrken. Dess minimalistiska och funktionella design gör den till en uppskattad gåva eller ett personligt köp för dem som värdesätter kvalitet och stil.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Moleskine Volant Pocket Blue/Yellow Plain”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *