Moleskine Volant Large Orange/Blue Ruled

Beställ nu!

kr205.00

Moleskine Volant Large Orange/Blue Ruled är en uppsättning av två stora anteckningsböcker med linjerade sidor, en i orange och en i blått. De har mjuka omslag och är designade för bärbarhet och flexibilitet.

Artikelnr: 10623500502062527

Moleskine Volant Large Orange/Blue Ruled är en uppsättning av två mjukbundna anteckningsböcker som tillhör Moleskine’s Volant-serie. Dessa anteckningsböcker har en storlek som klassificeras som ”Large” av Moleskine, vilket vanligtvis motsvarar måtten 13 x 21 cm. Varje uppsättning innehåller två olika färger: en i orange och en i blått, vilket ger en livlig och färgglad känsla.

Omslagen på dessa anteckningsböcker är tillverkade av ett mjukt, lätt och flexibelt material som gör dem lätta att bära med sig och bekväma att använda i olika miljöer. De har rundade hörn, vilket är en signaturdesign för Moleskine, och bidrar till böckernas hållbarhet genom att förhindra att hörnen blir tilltufsade.

Inuti har varje anteckningsbok linjerade sidor, vilket gör dem idealiska för att skriva anteckningar, listor eller till och med för journaling. Pappret är av hög kvalitet, syrafritt och har en lätt krämfärg som är skonsam för ögonen och ger en premiumkänsla. Papprets vikt och kvalitet är utformad för att minimera bläckgenomträngning och gör det möjligt att använda olika skrivinstrument, inklusive pennor, bläckpennor och till och med vissa typer av markörer.

Varje anteckningsbok innehåller 96 sidor, och de har en sydd bindning som gör att de kan ligga platt när de är öppna, vilket underlättar skrivandet. Dessutom har de en avrivbar sida i slutet, vilket är praktiskt om man behöver dela med sig av en anteckning utan att förstöra den övriga anteckningsboken.

Moleskine Volant Large Orange/Blue Ruled anteckningsböcker har också en historia av att vara en del av en kreativ och professionell livsstil, ofta associerad med konstnärer, författare och designers. De är både funktionella och stilfulla, vilket gör dem till en populär val för personligt bruk eller som en gåva.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Moleskine Volant Large Orange/Blue Ruled”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *