Moleskine Volant Large Blue/Yellow Ruled

Beställ nu!

kr205.00

Moleskine Volant Large Blue/Yellow Ruled är en uppsättning av två stora anteckningsböcker med mjuka omslag, en blå och en gul, med linjerade sidor. De är flexibla och lätta, vilket gör dem perfekta för att ta anteckningar på resande fot.

Artikelnr: 10623502129056456

Moleskine Volant Large Blue/Yellow Ruled är en uppsättning av två mjukomslagshäften som tillhör Moleskine’s Volant-serie. Dessa anteckningsböcker är kända för sin högkvalitativa konstruktion och sitt minimalistiska designuttryck. Varje häfte i detta set är stort, med måtten 13 x 21 cm, vilket ger gott om utrymme för anteckningar, skisser eller listor.

Den ena boken kommer i en lugnande blå nyans medan den andra presenterar en livlig gul färg, vilket gör det enkelt att organisera och skilja olika projekt eller ämnen åt. Omslagen är tillverkade av ett mjukt, flexibelt och lätt material som gör dem bekväma att bära med sig och använda var som helst.

Inuti varje häfte finns 96 sidor av syrafritt, elfenbensfärgat papper. Pappret är linjerat, vilket hjälper till att hålla skriften jämn och organiserad. Linjeringen är subtil, så den stör inte om man önskar att skissa eller använda sidorna för mer kreativa ändamål.

Sidorna är också perforerade nära ryggen, vilket gör det enkelt att riva ut sidor utan att lämna ojämna kanter. Detta är perfekt för att dela anteckningar eller skapa rena dokument för presentationer.

Moleskine Volant Large Blue/Yellow Ruled häften har en särskild historia och kvalitet som ofta associeras med Moleskine-märket, som har en lång tradition av att tillverka klassiska anteckningsböcker som används av konstnärer, författare och tänkare runt om i världen. Dessa häften är inget undantag och erbjuder en pålitlig och stilfull plats för alla dina tankar och idéer.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Moleskine Volant Large Blue/Yellow Ruled”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *