, ,

Moleskine Smart Digital Notebook V3 Large Linjerad

Beställ nu!

kr299.00

Moleskine Smart Digital Notebook V3 Large Linjerad är en digital anteckningsbok som låter användare skriva ner sina anteckningar på papper och digitalisera dem med hjälp av Moleskine-appen. Den har linjerade sidor och är i storleken Large, vilket ger gott om utrymme för anteckningar.

Artikelnr: 10623501411139902 Kategorier: , ,

Moleskine Smart Digital Notebook V3 Large Linjerad är en del av Moleskines smarta skrivsystem som kombinerar traditionell anteckning med digital teknik. Den här stora versionen av den digitala anteckningsboken har linjerade sidor och är designad för att användas tillsammans med Moleskine Pen+ Ellipse, en smartpenna som överför dina handskrivna anteckningar och teckningar till en digital enhet i realtid.

Produkten har en klassisk Moleskine-design med en hård omslagspärm och rundade hörn, vilket ger den ett elegant och tidlöst utseende. Omslaget är tillverkat av ett slittåligt material som skyddar sidorna inuti. Anteckningsboken har en elastisk stängning som håller boken säkert stängd när den inte används, samt ett märkband som hjälper dig att hålla reda på var du är i boken.

Inuti boken finns 176 sidor av elfenbensfärgat 100 g/m² papper, vilket ger en högkvalitativ känsla och är skonsamt för ögonen. Pappret är speciellt utformat för att fungera med Moleskine Pen+ Ellipse och har en unik punktmönstrad teknologi som gör det möjligt för pennan att känna av var på sidan den är och överföra informationen till Moleskine Notes-appen.

Moleskine Smart Digital Notebook V3 Large Linjerad är kompatibel med Moleskine Notes-appen, som finns tillgänglig för både iOS och Android. Appen låter dig organisera, redigera och dela dina anteckningar och teckningar. Du kan även synkronisera dina anteckningar med populära molntjänster som Google Drive, Evernote och Adobe Creative Cloud.

Produkten är idealisk för studenter, yrkesverksamma och alla som vill förena den analoga och digitala världen. Den gör det enkelt att spara, söka och dela anteckningar utan att förlora känslan av att skriva för hand på papper.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Moleskine Smart Digital Notebook V3 Large Linjerad”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *