Moleskine Sketchbook Medium Black

Beställ nu!

kr279.00

Moleskine Sketchbook Medium Black är en medelstor skissbok med svart hårt omslag. Den har syrafritt papper och är populär bland konstnärer och designers för teckning och skissering.

Artikelnr: 10623500478322979 Kategori:

Moleskine Sketchbook Medium Black är en klassisk skissbok som är känd för sin höga kvalitet och eleganta design. Den här skissboken har ett hårt svart omslag som ger en professionell känsla och skyddar sidorna inuti. Storleken är medium, vilket vanligtvis innebär att den är ungefär 13 x 21 cm, vilket gör den tillräckligt stor för detaljerade skisser men ändå kompakt nog att enkelt kunna tas med överallt.

Skissboken innehåller 104 sidor av syrafritt elfenbensfärgat papper. Papprets vikt är ofta omkring 165 gsm (gram per kvadratmeter), vilket gör det tjockt nog att förhindra bläckgenomträngning och lämpar sig väl för olika rit- och målningstekniker, inklusive blyertspennor, kol, tusch och även akvarell. Sidorna är bundna i en liggande orientering, vilket är idealiskt för landskapsskisser eller större kompositioner.

Moleskine Sketchbook har en elastisk stängning som håller boken stängd och skyddad när den inte används. Den har också en inbyggd bokmärkesrem så att du snabbt kan hitta var du slutade. En utvidgbar innerficka i bakre omslaget ger utrymme för lösa anteckningar eller små pappersbitar.

Designen är minimalistisk och funktionell, med rundade hörn för att förhindra att de blir tilltufsade när boken tas med i en väska eller ryggsäck. Moleskine är känt för sin kvalitet och hållbarhet, och denna skissbok är inget undantag. Den är perfekt för konstnärer, designers och alla som uppskattar att skapa på högkvalitativt papper i en bok som håller länge.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Moleskine Sketchbook Medium Black”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *