Rea!

Moleskine Sketchbook A4 Black

Beställ nu!

kr340.00

Moleskine Sketchbook A4 Black är en stor skissbok med svart hårt omslag och syrafritt papper. Den är idealisk för teckning och skissering med pennor, kol och bläck.

Artikelnr: 10623501083298992 Kategori:

Moleskine Sketchbook A4 Black är en högkvalitativ skissbok som är designad för konstnärer, designers och alla som uppskattar att skapa och bevara sina idéer på papper. Den har ett hårt svart omslag som ger en klassisk och professionell look, samtidigt som det skyddar sidorna inuti. Omslaget är tillverkat av ett slittåligt material som tål att tas med överallt.

Skissboken är i A4-storlek, vilket ger en generös yta för teckningar och skisser. Den innehåller 96 sidor av syrafritt, elfenbensfärgat papper. Papprets vikt är vanligtvis omkring 165 gsm (gram per kvadratmeter), vilket gör det tjockt nog att förhindra bläck från att blöda igenom och lämpar sig väl för en mängd olika medier, inklusive blyertspennor, kol, tusch och även lättare akvarellanvändning.

Sidorna i Moleskine Sketchbook är bundna med en trådbunden inbindning som gör att boken kan ligga platt när den är öppen, vilket underlättar tecknande över två sidor. Detta är en viktig egenskap för konstnärer som behöver större ytor för sina skisser eller som vill ha en sömlös övergång mellan sidorna.

Boken har också en elastisk stängningsrem som håller boken stängd och skyddad när den inte används. På baksidan av skissboken finns en expanderbar innerficka där man kan förvara lösa anteckningar och andra små pappersbitar.

Moleskine är känt för sin kvalitet och hållbarhet, och denna skissbok är inget undantag. Den är designad för att vara en trogen följeslagare under lång tid och för att bevara dina skisser säkert. Dessutom har Moleskine Sketchbook A4 Black en diskret och tidlös design som är typisk för Moleskine-produkter, vilket gör den till en uppskattad ägodel för alla som värdesätter estetik och funktionalitet.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Moleskine Sketchbook A4 Black”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *