Moleskine Reporter Hard Cover Pocket Black Ruled

Beställ nu!

kr229.00

Moleskine Reporter Hard Cover Pocket Black Ruled är en fickstor anteckningsbok med hårt omslag och linjerade sidor. Den har en design som gör att omslaget kan vikas bakåt och den är bunden på kortsidan, vilket är praktiskt för anteckningar på språng.

Artikelnr: 10623500386162252

Moleskine Reporter Hard Cover Pocket Black Ruled är en klassisk anteckningsbok designad för journalister och professionella som behöver snabb och enkel tillgång till sina anteckningar. Den har en hård svart omslag som ger hållbarhet och ett sofistikerat utseende. Anteckningsboken är i fickstorlek, vilket gör den lätt att bära med sig överallt.

Produkten har måtten 9 x 14 cm, vilket är Moleskines standardstorlek för fickanteckningsböcker. Sidorna är linjerade, vilket underlättar skrivandet och håller texten organiserad. Det finns totalt 192 sidor av syrafritt papper, vilket förhindrar gulning över tid och ger en jämn och behaglig skrivyta.

En unik egenskap hos Moleskine Reporter är att den öppnas uppåt istället för åt sidan, vilket gör det enkelt att skriva i den medan man står upp. Detta är särskilt användbart för journalister eller yrkesverksamma som ofta behöver göra anteckningar på fältet.

Anteckningsboken har en elastisk stängning som håller den säkert stängd när den inte används, samt ett inbyggt bokmärke för att snabbt hitta senaste använda sidan. På insidan av det bakre omslaget finns en expanderbar innerficka för att förvara lösa papper och anteckningar.

Moleskine Reporter Hard Cover Pocket Black Ruled är en del av Moleskines klassiska sortiment och är känd för sin kvalitet och hållbarhet, vilket gör den till en pålitlig följeslagare för alla som behöver göra anteckningar under rörelse.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Moleskine Reporter Hard Cover Pocket Black Ruled”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *