Rea!

Moleskine Planner Spiral XL Cherry

Beställ nu!

Det ursprungliga priset var: kr409.00.Det nuvarande priset är: kr245.00.

Moleskine Planner Spiral XL Cherry är en stor spiralbunden kalender med ett rött omslag. Den erbjuder gott om utrymme för dagliga anteckningar och planering.

Artikelnr: 10623500003538779

Produktbeskrivning:

Moleskine Planner Spiral XL Cherry är en rymlig och elegant planeringskalender som kombinerar Moleskines klassiska design med praktisk spiralbindning. Denna planerare är i storleken extra large, vilket ger gott om utrymme för anteckningar, möten och dagliga uppgifter.

Omslaget är hårt och har en distinkt körsbärsröd färg som ger en livlig och attraktiv look. Den släta ytan på omslaget är behaglig att röra vid och tålig nog att stå emot slitage från dagligt bruk. Moleskines logotyp är präglat diskret på omslagets nedre del, vilket ger en subtil men igenkännbar branding.

Inuti planeraren finns en layout som är designad för att maximera användarens organisatoriska effektivitet. Kalendern sträcker sig över 12 månader med veckouppslag som ger en översikt över veckans dagar på vänster sida, medan höger sida erbjuder linjerat utrymme för anteckningar och to-do-listor. Detta gör det enkelt att se veckans planer samtidigt som man har plats för detaljerade anteckningar.

Pappret är av hög kvalitet, syrafritt och har en lätt krämfärg som är skonsam för ögonen. Det är också tjockt nog för att förhindra bläckgenomträngning, vilket gör det lämpligt för användning med olika pennor och bläck.

Planeraren innehåller även användbara funktioner som tidszoner, internationella mått, riktnummer och en flyttbar linjal/bokmärke. Dessutom finns det utökade informationssektioner för personlig data, långsiktiga planeringar, månatliga översikter och en resplanerare.

Spiralbindningen gör det enkelt att bläddra i planeraren och lägga den platt på ett bord eller skrivbord, vilket underlättar skrivandet. Den är också hållbar nog att tåla frekvent användning genom hela året.

Moleskine Planner Spiral XL Cherry är en idealisk följeslagare för studenter, yrkesverksamma och alla som värdesätter organisering och stil. Dess stora format gör den perfekt för dem som behöver extra utrymme för omfattande planering och anteckningar.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Moleskine Planner Spiral XL Cherry”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *