Rea!

Moleskine Planner Classic Large Svart

Beställ nu!

Det ursprungliga priset var: kr359.00.Det nuvarande priset är: kr287.00.

Moleskine Planner Classic Large Svart är en stor, svart anteckningsbok med en veckouppslagskalender. Den har en hård pärm och är designad för daglig planering och anteckningar.

Artikelnr: 10623502088430486

Moleskine Planner Classic Large Svart är en elegant och funktionell kalender som är designad för att hjälpa användaren att organisera sin tid och uppgifter på ett effektivt sätt. Den här planeraren är en del av Moleskines Classic-serie och har det ikoniska släta svarta omslaget som är känt för sitt hållbara och vattentåliga material.

Storleken på denna planerare är ”Large”, vilket vanligtvis innebär att den har måtten 13 x 21 cm, vilket ger gott om utrymme för anteckningar och planering samtidigt som den är tillräckligt kompakt för att enkelt kunna tas med i en väska eller ryggsäck.

Planeraren har en veckouppslagsdesign där varje vecka är uppdelad över två sidor. På vänster sida visas veckans dagar med tillräckligt med utrymme för att skriva ner möten, händelser och andra viktiga tidsbundna anteckningar. På höger sida finns en linjerad sida för allmänna anteckningar, att-göra-listor eller ytterligare planering.

Kalendern sträcker sig vanligtvis över 12 månader och börjar antingen i januari eller juli, beroende på om det är en kalenderår- eller akademisk årsplanerare. Den innehåller också användbara verktyg som tidszoner, internationella mått, riktnummer och en flygplatsguide, vilket gör den idealisk för resenärer och yrkesverksamma.

Moleskine Planner Classic Large Svart har också en elastisk stängning som håller planeraren säkert stängd när den inte används, samt ett praktiskt bokmärkesband som gör det enkelt att snabbt hitta den aktuella veckan. Dessutom finns det en expanderbar innerficka på baksidan för att förvara lösa papper och kvitton.

Pappret i Moleskine-planerare är syrafritt och av hög kvalitet, vilket ger en behaglig skrivupplevelse och säkerställer att dina anteckningar bevaras över tid. Den klassiska och professionella designen gör den till ett populärt val för både studenter och yrkesverksamma som söker en pålitlig och stilfull planeringsverktyg.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Moleskine Planner Classic Large Svart”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *