Rea!

Moleskine Kalender 12M Spiral Academic XL Svart

Beställ nu!

kr164.00

Moleskine Kalender 12M Spiral Academic XL Svart är en stor spiralbunden kalender designad för akademiskt bruk som täcker 12 månader. Den har en svart omslag och är anpassad för att hjälpa studenter och lärare att organisera sitt akademiska år.

Artikelnr: 10623500538139312 Kategori:

Moleskine Kalender 12M Spiral Academic XL Svart är en rymlig och flexibel planeringskalender designad för studenter, lärare och yrkesverksamma som föredrar en akademisk tidsplanering. Kalendern täcker en 12-månadersperiod, vanligtvis från juli till juni, för att sammanfalla med det akademiska året.

Produkten har en storlek som kategoriseras som XL, vilket ger gott om utrymme för anteckningar och planering. Den exakta storleken på kalendern är ofta runt 19 x 25 cm, vilket gör den tillräckligt stor för detaljerade anteckningar men fortfarande bärbar.

Kalenderns omslag är tillverkat av ett svart, hårt och vattentåligt material som är karakteristiskt för Moleskine-märket, vilket ger en klassisk och professionell look samtidigt som det skyddar sidorna inuti. Omslaget är försedd med Moleskines ikoniska elastiska stängning som håller kalendern ihop och säkerställer att sidorna förblir rena och skrynkelfria.

Inuti kalendern finns en spiralbindning som gör det enkelt att vända sidorna och lägga kalendern platt när den är öppen. Detta är särskilt användbart för att skriva och granska planer utan att behöva hålla sidorna nedtryckta.

Sidorna i Moleskine Kalender 12M Spiral Academic XL Svart är tillverkade av högkvalitativt papper som är tjockt nog att förhindra bläckgenomträngning. Layouten är vanligtvis veckovis, med varje vecka som sprider sig över två sidor. Detta ger användaren en översikt över veckans händelser och möjlighet att skriva detaljerade uppgifter för varje dag.

Kalendern innehåller också användbara funktioner som tidszoner, internationella mått, riktnummer och en årlig översikt. Dessutom kan det finnas månadsöversikter, resplaner, och sidor för anteckningar och kontaktinformation.

Moleskine Kalender 12M Spiral Academic XL Svart är en praktisk och elegant lösning för dem som behöver en pålitlig och rymlig planerare för det akademiska året.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Moleskine Kalender 12M Spiral Academic XL Svart”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *