Rea!

Moleskine Kalender 12M Spiral Academic XL Kiwi

Beställ nu!

kr164.00

Moleskine Kalender 12M Spiral Academic XL Kiwi är en extra stor spiralbunden akademisk kalender med en 12-månaders layout. Den har en iögonfallande kiwigrön omslag och är designad för att hjälpa studenter och lärare att organisera sitt akademiska år.

Artikelnr: 10623500093940875 Kategori:

Produktbeskrivning:

Moleskine Kalender 12M Spiral Academic XL Kiwi är en rymlig och praktisk planeringskalender designad för studenter, lärare och yrkesverksamma som föredrar en akademisk tidsplanering. Kalendern sträcker sig över 12 månader, med start i juli och avslut i juni, vilket passar perfekt för akademiska år och terminsplanering.

Kalenderns storlek är XL, vilket ger gott om utrymme för anteckningar och dagliga åtaganden på dess sidor som mäter 19 x 25 cm. Den har en attraktiv kiwigrön hård pärm som inte bara ger en distinkt och modern look utan också skyddar sidorna inuti. Pärmen är försedd med Moleskines klassiska rundade hörn och en elastisk stängning som håller kalendern säkert stängd när den inte används.

Inuti kalendern finns en spiralbindning som gör det enkelt att bläddra mellan sidorna och lägga kalendern platt när den är öppen. Varje sida är tillverkad av Moleskines kända elfenbensfärgade papper med hög kvalitet, vilket är skonsamt för ögonen och lämpar sig väl för både bläckpennor och blyertspennor.

Layouten är veckovis med en veckas översikt på vänster sida och en linjerad sida för anteckningar på höger sida, vilket ger användaren flexibilitet att skriva ner detaljerade planer eller anteckningar. Dessutom innehåller kalendern användbara funktioner som tidzoner, internationella mått, riktnummer och en årlig översikt för att underlätta planeringen.

Kalendern inkluderar också extra sidor för projektplanering, månadsöversikter och adressboksinlägg, samt en löstagbar sidoficka för lösa papper och dokument. En inbyggd bokmärkesremsa hjälper användaren att snabbt hitta den aktuella veckan.

Moleskine Kalender 12M Spiral Academic XL Kiwi är en idealisk följeslagare för dem som behöver en pålitlig och stilfull kalender för att hålla ordning på sitt hektiska akademiska eller professionella liv.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Moleskine Kalender 12M Spiral Academic XL Kiwi”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *