Rea!

Moleskine K-Way Large Ruled Yellow

Beställ nu!

Det ursprungliga priset var: kr425.00.Det nuvarande priset är: kr319.00.

Moleskine K-Way Large Ruled Yellow är en stor anteckningsbok med linjerade sidor. Den har ett gult omslag och är ett resultat av ett samarbete mellan Moleskine och klädmärket K-Way.

Artikelnr: 10623501132964343

Moleskine K-Way Large Ruled Yellow är en specialutgåva anteckningsbok som kombinerar Moleskines klassiska design med K-Ways ikoniska stil. Denna anteckningsbok i storleken Large (13 x 21 cm) har en slående gul omslag som är både iögonfallande och hållbar, vilket gör den till en perfekt följeslagare för dagliga anteckningar, skisser eller att skriva ner tankar och idéer.

Omslaget är tillverkat av ett vattenavvisande material som skyddar sidorna inuti, vilket gör den idealisk för användning i alla väderförhållanden. Den har även K-Ways logotyp och den karaktäristiska randen som löper längs anteckningsbokens rygg, vilket ger en sportig och modern känsla.

Inuti hittar man 240 linjerade sidor av Moleskines kända syrafria papper med en vikt på 70 g/m², vilket garanterar en högkvalitativ skrivupplevelse. Pappret är mjukt och behagligt att skriva på och är lämpligt för en mängd olika pennor och bläck utan att blöda igenom.

Anteckningsboken har rundade hörn, en elastisk stängning som håller boken säkert stängd när den inte används, och ett praktiskt märkband som hjälper dig att hålla reda på var du är. Dessutom finns det en expanderbar innerficka på baksidan av anteckningsboken där du kan förvara lösa papper och anteckningar.

Moleskine K-Way Large Ruled Yellow är en del av ett samarbete mellan Moleskine och K-Way, och den kombinerar funktionalitet med en unik stil, vilket gör den till en uppskattad produkt för både Moleskine- och K-Way-entusiaster.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Moleskine K-Way Large Ruled Yellow”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *