Rea!

Moleskine K-Way Large Ruled Blue

Beställ nu!

Det ursprungliga priset var: kr425.00.Det nuvarande priset är: kr319.00.

Moleskine K-Way Large Ruled Blue är en anteckningsbok med linjerade sidor och ett hållbart omslag i samarbete med varumärket K-Way. Den har en storlek som passar för daglig användning och är designad i en iögonfallande blå färg.

Artikelnr: 10623500237353405

Moleskine K-Way Large Ruled Blue är en anteckningsbok som kombinerar Moleskines klassiska design med K-Ways ikoniska stil. Denna särskilda utgåva har ett omslag i en distinkt blå nyans som är inspirerad av K-Ways välkända regnjackor. Anteckningsboken är i storleken Large, vilket vanligtvis innebär måtten 13 x 21 cm, vilket ger gott om utrymme för anteckningar, journaling eller skissande.

Omslaget är tillverkat av ett vattentåligt material som skyddar sidorna inuti, vilket gör den till en pålitlig följeslagare i alla väder. Den har elastisk stängning som håller boken säkert stängd när den inte används och en matchande bokmärkesremsa som gör det enkelt att hitta var du slutade.

Inuti boken finns 240 elfenbensfärgade sidor med linjerade blad, vilket är idealiskt för dem som föredrar strukturerad skrift och notering. Pappret är av hög kvalitet, syrafritt och har en vikt som är lämplig för de flesta pennor och bläck, vilket minimerar risken för genomblödning.

Boken innehåller även en expanderbar innerficka på baksidan där man kan förvara lösa anteckningar och dokument. Dessutom finns det en historia om Moleskine inuti, samt kvalitetskontroll- och underhållsinstruktioner.

Moleskine K-Way Large Ruled Blue är en funktionell och stilfull anteckningsbok som passar utmärkt för daglig användning, oavsett om det är för arbete, skola eller personliga projekt. Dess unika samarbete med K-Way gör den till ett trendigt tillbehör för alla som uppskattar kvalitet och design.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Moleskine K-Way Large Ruled Blue”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *