Rea!

Moleskine K-Way Large Plain Green

Beställ nu!

kr319.00

Moleskine K-Way Large Plain Green är en stor anteckningsbok med olinjerade sidor och ett grönt omslag. Den är ett resultat av ett samarbete mellan Moleskine och klädmärket K-Way, känd för sina hopvikbara regnjackor.

Artikelnr: 10623500212799755 Kategori:

Moleskine K-Way Large Plain Green är en anteckningsbok som kombinerar Moleskines klassiska design med K-Ways ikoniska stil. Denna begränsade upplaga har en stor storlek med måtten 13 x 21 cm, vilket ger gott om utrymme för anteckningar, skisser eller vad du än önskar dokumentera.

Omslaget är tillverkat av ett vattentätt material med K-Ways signaturfärg i grönt, vilket ger en livlig och hållbar yttre design. Detta material är inte bara stilfullt utan också funktionellt, då det skyddar sidorna inuti mot väder och vind.

Inuti hittar du 240 sidor av Moleskines kända elfenbensfärgade papper med en slät yta som är perfekt för att skriva med både bläck och blyertspennor. Papprets vikt är anpassad för att minimera genomblödning och ge en behaglig skrivupplevelse. Sidorna är olinjerade, vilket ger användaren full frihet att uttrycka sig utan begränsningar av linjer eller rutnät.

Anteckningsboken har rundade hörn, en inbyggd bokmärkesremsa och ett elastiskt stängningsband som håller boken säkert stängd när den inte används. Dessutom finns en expanderbar innerficka på bokens baksida för att förvara lösa papper och anteckningar.

Moleskine K-Way Large Plain Green är en del av ett samarbete mellan Moleskine och K-Way, vilket ger en unik twist på den traditionella Moleskine-anteckningsboken. Den är idealisk för resenärer, kreatörer och alla som uppskattar en kombination av stil och funktionalitet i sin anteckningsbok.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Moleskine K-Way Large Plain Green”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *