Rea!

Moleskine Hard Cover Large Harry Potter Violet

Beställ nu!

kr215.00

Moleskine Hard Cover Large Harry Potter Violet är en anteckningsbok med hårt omslag och Harry Potter-tema. Den har stor storlek och är färgad i en lila nyans.

Artikelnr: 10623502053295637 Kategori:

Produktbeskrivning:

Moleskine Hard Cover Large Harry Potter Violet är en del av Moleskines specialkollektion som hyllar den ikoniska serien om Harry Potter. Denna anteckningsbok är designad för att inspirera skrivande, skissande och dokumentering av dina egna magiska äventyr.

Omslaget är hårt och robust, klätt i en djupviolett färg som ger en elegant och sofistikerad känsla. På framsidan av omslaget är det präglat med gyllene detaljer som representerar ett av de många magiska elementen från Harry Potter-världen, vilket kan vara allt från Hogwarts skolvapen till andra ikoniska symboler som anknyter till serien.

Anteckningsboken är i storleken Large, vilket motsvarar ungefär 13 x 21 cm (5 x 8.25 tum), och erbjuder gott om utrymme för anteckningar, samtidigt som den är tillräckligt kompakt för att enkelt kunna tas med i en väska eller ryggsäck.

Sidorna inuti är linjerade, vilket gör det enkelt att hålla texten organiserad och läsbar. Pappret är av hög kvalitet, syrafritt och har en lätt krämvit nyans som är skonsam för ögonen och utmärkt för både skrivning och teckning. Totalt innehåller anteckningsboken 240 sidor.

Boken har även Moleskines klassiska funktioner som ett elastiskt stängningsband som håller anteckningsboken stängd när den inte används, en inbyggd bokmärkesremsa för att snabbt hitta rätt sida, och en expanderbar innerficka på baksidan för att förvara lösa papper och anteckningar.

Som en extra detalj för Harry Potter-fans, kan anteckningsboken även innehålla tematiska klistermärken och andra designelement som ytterligare förhöjer den magiska känslan.

Moleskine Hard Cover Large Harry Potter Violet är en perfekt gåva för Harry Potter-entusiaster, skrivare, konstnärer och alla som uppskattar kvalitetsanteckningsböcker med en unik och personlig touch.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Moleskine Hard Cover Large Harry Potter Violet”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *