Moleskine Hard Cover Large Harry Potter Bordeaux Red

Beställ nu!

kr269.00

Moleskine Hard Cover Large Harry Potter Bordeaux Red är en anteckningsbok med hårt omslag och tematisk design inspirerad av Harry Potter-serien. Den har en storlek som passar för daglig användning och kommer i en distinkt bordeauxröd färg.

Artikelnr: 10623501937272610 Kategori:

Moleskine Hard Cover Large Harry Potter Bordeaux Red är en anteckningsbok som är en del av Moleskines specialkollektion tillägnad Harry Potter-serien. Denna anteckningsbok har en storlek som klassificeras som ”Large” av Moleskine, vilket motsvarar ungefär 13 x 21 cm (5 x 8.25 tum). Den har en hård pärm klädd i en djup Bordeauxröd färg, vilket ger den ett elegant och sofistikerat utseende.

På framsidan av pärmarna finns tematiska detaljer och dekorationer som anknyter till Harry Potter-världen, såsom det ikoniska Hogwarts-emblemet eller andra symboler som är relevanta för serien. Detaljerna kan vara präglade eller tryckta i guld eller andra färger som kompletterar den Bordeauxröda bakgrunden.

Inuti innehåller anteckningsboken 240 linjerade sidor av syrafritt papper, vilket är idealiskt för att skriva med bläckpennor utan risk för genomblödning eller blekning över tid. Papprets kvalitet och vikt är utformad för att ge en behaglig skrivupplevelse. Sidorna är bundna så att boken kan ligga platt när den är öppen, vilket underlättar skrivandet.

Anteckningsboken har också klassiska Moleskine-funktioner som ett elastiskt stängningsband som håller boken stängd när den inte används, en inbyggd bokmärkesremsa för att enkelt hitta senaste sidan, och en expanderbar innerficka på bokens baksida för att förvara lösa papper och anteckningar.

Som en del av Harry Potter-kollektionen kan denna Moleskine-anteckningsbok även innehålla tematiska klistermärken eller andra extrafunktioner som ytterligare förhöjer den magiska känslan och gör den till ett samlarobjekt för fans av serien. Produkten är ofta förpackad i en tematisk skyddsförpackning som också speglar Harry Potter-temat.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Moleskine Hard Cover Large Harry Potter Bordeaux Red”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *