Moleskine Hard Cover Large Harry Potter Black

Beställ nu!

kr269.00

Moleskine Hard Cover Large Harry Potter Black är en stor anteckningsbok med hårt omslag och Harry Potter-tema. Den har dekorativa detaljer inspirerade av Harry Potter-serien och är designad för anteckningar och skissande.

Artikelnr: 10623500363645188 Kategori:

Moleskine Hard Cover Large Harry Potter Black är en anteckningsbok som är en del av Moleskines specialkollektion tillägnad Harry Potter-serien. Denna anteckningsbok har en storlek som klassificeras som ”Large” av Moleskine, vilket vanligtvis innebär mått på 13 x 21 cm. Den har en hård pärm som ger en robust och hållbar yta att skriva på, även när du är på språng.

Pärmens design är inspirerad av Harry Potter-världen och kan inkludera ikoniska symboler eller referenser till serien, såsom Hogwarts skolvapen, karaktärernas siluetter eller andra magiska element. Färgen på pärmen är svart, vilket ger den en klassisk och tidlös look.

Inuti anteckningsboken finns 240 linjerade sidor av syrafritt papper, vilket är idealiskt för att skriva med bläckpennor utan risk för genomblödning. Papprets kvalitet säkerställer också att det håller över tid och inte gulnar. Moleskine är känt för sitt släta och högkvalitativa papper som ger en behaglig skrivupplevelse.

Anteckningsboken har också en elastisk stängningsrem som håller sidorna säkert stängda när boken inte används. En inbyggd bokmärkesremsa gör det enkelt att hitta var du slutade skriva. På bokens insida finns även en expanderbar innerficka för att förvara lösa anteckningar och dokument.

Som en del av Moleskines engagemang för kvalitet och design, har denna Harry Potter-tema anteckningsbok rundade hörn, en fast ryggbindning som gör att den ligger platt när den är öppen, och en diskret logotyp präglad på baksidan.

Denna produkt är inte bara en funktionell anteckningsbok utan också en samlarobjekt för fans av Harry Potter-serien. Den kombinerar Moleskines kända kvalitet och design med den magiska världen av Harry Potter, vilket gör den till en perfekt gåva eller ett personligt köp för att lägga till i din skrivarsenal.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Moleskine Hard Cover Large Harry Potter Black”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *