Moleskine Classic Soft Cover XL Lemon Green Ruled

Beställ nu!

kr339.00

Moleskine Classic Soft Cover XL Lemon Green Ruled är en stor anteckningsbok med mjukt omslag i en ljusgrön färg. Den har linjerade sidor och är känd för sin kvalitet och klassiska design.

Artikelnr: 10623501009467023

Moleskine Classic Soft Cover XL Lemon Green Ruled är en anteckningsbok som kombinerar Moleskines kända design och kvalitet med en fräsch citrongrön färg. Den här modellen har ett mjukt omslag som ger flexibilitet och lätt vikt, vilket gör den enkel att bära med sig överallt.

Storleken på denna Moleskine är XL, vilket innebär att den mäter 19 x 25 cm, vilket ger gott om utrymme för anteckningar, skisser eller vad du än önskar dokumentera. Sidorna är linjerade, vilket underlättar skrivandet och hjälper till att hålla texten organiserad.

Anteckningsboken innehåller 192 sidor av syrafritt papper, vilket förhindrar gulning över tid och ger en högkvalitativ skrivyta. Papprets vikt är anpassad för att minimera genomblödning och fjäderbildning, vilket gör att den passar för olika sorters pennor och bläck.

Moleskine Classic Soft Cover XL har även klassiska Moleskine-funktioner som ett elastiskt stängningsband som håller boken stängd och skyddad när den inte används, ett bokmärkesband som hjälper dig att snabbt hitta rätt sida, och en expanderbar innerficka på baksidan där du kan förvara lösa anteckningar och kvitton.

Designen är enkel och tidlös med rundade hörn, vilket bidrar till bokens hållbarhet och ger den en distinkt Moleskine-känsla. Den citrongröna färgen på omslaget ger en uppfriskande och modern touch till den klassiska designen, vilket gör den till ett stilfullt tillbehör för både professionellt och personligt bruk.

Sammanfattningsvis är Moleskine Classic Soft Cover XL Lemon Green Ruled en praktisk och elegant anteckningsbok som är idealisk för skriventusiaster, studenter, yrkesverksamma och alla som uppskattar kvalitet och stil i sin skrivvardag.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Moleskine Classic Soft Cover XL Lemon Green Ruled”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *