Moleskine Classic Soft Cover XL Hydrangea Blue Plain

Beställ nu!

kr339.00

Moleskine Classic Soft Cover XL Hydrangea Blue Plain är en stor anteckningsbok med mjukt omslag i en blå Hortensia-färg. Den har blanka sidor och är designad för skrivning, skissning eller klistermärken.

Artikelnr: 10623501094206392

Moleskine Classic Soft Cover XL Hydrangea Blue Plain är en anteckningsbok som kombinerar Moleskines kända kvalitet och stil med en mjuk och flexibel omslag. Denna version har en storlek som kategoriseras som XL, vilket ger gott om utrymme för anteckningar, skisser eller vad du än önskar dokumentera.

Produkten har följande egenskaper:

– Omslag: Mjukt omslag i en distinkt hydrangeablå färg som ger en lugn och professionell look.
– Storlek: XL, vilket vanligtvis innebär måtten 19 x 25 cm, vilket ger en rymlig yta för skrivande och tecknande.
– Sidor: Anteckningsboken innehåller 192 sidor av syrafritt papper, vilket minskar risken för att pappret gulnar över tid.
– Papperskvalitet: Pappret är vanligtvis av hög kvalitet, 70 g/m², vilket gör det lämpligt för en mängd olika pennor och bläck utan att bläcket blöder igenom.
– Bindning: Boken är trådbunden, vilket tillåter den att ligga platt när den är öppen, och gör det enkelt att skriva och rita över hela sidan.
– Layout: ”Plain” refererar till att sidorna är helt utan linjer eller rutnät, vilket ger maximal frihet för användaren att skapa oavsett innehåll de önskar.
– Extra funktioner: Inkluderar en elastisk stängningsrem som håller boken säkert stängd när den inte används, samt ett bokmärkesband för att enkelt hitta senaste använda sidan.
– Expansionsficka: En inbyggd ficka i bakre omslaget ger utrymme för lösa anteckningar eller små dokument.
– Rundade hörn: Designen inkluderar Moleskines signatur rundade hörn, vilket ger en slät och hållbar finish som motstår nötning.
– Miljömedvetenhet: Moleskine har ett engagemang för miljön, och deras produkter reflekterar detta genom ansvarsfulla tillverkningsprocesser.

Denna Moleskine Classic Soft Cover XL är en idealisk följeslagare för alla som värdesätter kvalitet och stil i sin skrivupplevelse, oavsett om det är för arbete, skola eller personliga projekt.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Moleskine Classic Soft Cover XL Hydrangea Blue Plain”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *