Moleskine Classic Soft Cover Pocket Hydrangea Blue Ruled

Beställ nu!

kr219.00

Moleskine Classic Soft Cover Pocket Hydrangea Blue Ruled är en fickstor anteckningsbok med mjukt omslag i färgen hortensia-blått och linjerade sidor. Den är designad för att vara bärbar och praktisk för anteckningar och idéer på språng.

Artikelnr: 10623500043585316

Moleskine Classic Soft Cover Pocket Hydrangea Blue Ruled är en fickstor anteckningsbok som kombinerar Moleskines kända kvalitet och stil med praktisk bärbarhet. Den mjuka omslaget är flexibelt och tåligt, klätt i en lugnande hydrangeablå färg som ger en elegant och sofistikerad look.

Anteckningsboken mäter 9 x 14 cm, vilket gör den tillräckligt liten för att enkelt kunna förvaras i en ficka eller handväska, men tillräckligt stor för att skriva ner tankar, idéer eller göra listor. Sidorna är linjerade, vilket underlättar ordnad och läsbar skrift. Med 192 sidor av syrafritt, elfenbensfärgat 70 g/m² papper, erbjuder den en högkvalitativ skrivyta som är skonsam mot pennor och minimerar bläckgenomträngning.

Boken har rundade hörn för att motstå slitage och en elastisk stängning som håller anteckningsboken säkert stängd när den inte används. En inbyggd bokmärkesremsa gör det enkelt att hitta den senaste sidan, och en expanderbar innerficka i kartong och tyg på bokens baksida ger utrymme för att förvara lösa anteckningar och kvitton.

Moleskine Classic Soft Cover Pocket är en ikonisk och pålitlig följeslagare för skribenter, konstnärer och alla som uppskattar att dokumentera sina tankar och idéer på ett organiserat och stilfullt sätt.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Moleskine Classic Soft Cover Pocket Hydrangea Blue Ruled”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *