Moleskine Classic Soft Cover Pocket Hydrangea Blue Plain

Beställ nu!

kr219.00

Moleskine Classic Soft Cover Pocket Hydrangea Blue Plain är en fickstor anteckningsbok med ett mjukt omslag i färgen hortensia blått. Den har blanka sidor och är känd för sin höga kvalitet och klassiska design.

Artikelnr: 10623501182989869

Moleskine Classic Soft Cover Pocket Hydrangea Blue Plain är en liten och smidig anteckningsbok som är idealisk för daglig användning, oavsett om det är för att skriva ned tankar, skisser eller att göra-listor. Den har ett mjukt omslag i en lugnande hortensia-blå nyans som ger en elegant och tidlös känsla.

Anteckningsboken mäter 9 x 14 cm, vilket gör den tillräckligt kompakt för att enkelt kunna förvaras i en ficka eller handväska. Den innehåller 192 sidor av syrafritt, elfenbensfärgat papper, vilket är skonsamt för ögonen och ger en högkvalitativ känsla. Sidorna är olinjerade, vilket ger användaren friheten att skriva, rita eller skissa utan begränsningar.

Moleskine är kända för sin höga kvalitet och denna anteckningsbok är inget undantag. Den har rundade hörn, ett elastiskt stängningsband och en inbyggd bokmärkesremsa som gör det enkelt att hitta rätt sida. På insidan av det bakre omslaget finns en expanderbar innerficka för att förvara lösa anteckningar och kvitton.

Den klassiska designen är kompletterad med Moleskines historia och arv, vilket gör den till en uppskattad följeslagare för skribenter, konstnärer och alla som uppskattar kvalitet och stil i sin skrivupplevelse.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Moleskine Classic Soft Cover Pocket Hydrangea Blue Plain”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *