Moleskine Classic Soft Cover Pocket Black Plain

Beställ nu!

kr219.00

Moleskine Classic Soft Cover Pocket Black Plain är en fickstor anteckningsbok med ett mjukt svart omslag och blanka sidor. Den är känd för sin kvalitet och klassiska design, lämplig för skrivande och skissande.

Artikelnr: 10623501053656556

Moleskine Classic Soft Cover Pocket Black Plain är en liten och smidig anteckningsbok som är idealisk för att skriva, skissa och samla tankar på språng. Den har en mjuk, flexibel svart omslag som är både stilren och hållbar, vilket gör den till en klassisk följeslagare för dagligt bruk.

Anteckningsboken mäter 9 x 14 cm, vilket gör den tillräckligt kompakt för att enkelt få plats i en ficka eller väska. Den innehåller 192 sidor av syrafritt, elfenbensfärgat papper. Papprets vikt är anpassad för att ge en behaglig skrivupplevelse och är tjock nog för att förhindra bläckgenomträngning från en sida till en annan.

Sidorna i Moleskine Classic Soft Cover Pocket Black Plain är helt släta, utan linjer eller rutnät, vilket ger användaren full frihet att skapa oavsett om det är genom text eller illustrationer. Den har en rundad hörndesign som bidrar till dess eleganta utseende och minskar risken för att hörnen blir skadade när den bärs runt.

Anteckningsboken har även en inbyggd bokmärkesremsa så att du enkelt kan hitta tillbaka till din senaste sida. Den har också en expanderbar innerficka på baksidan där du kan förvara lösa anteckningar och kvitton. Moleskine Classic Soft Cover Pocket Black Plain stängs med hjälp av en elastisk stängningsrem som håller boken säkert stängd när den inte används.

Moleskine är känt för sin kvalitet och design, och denna anteckningsbok är inget undantag. Den är perfekt för professionella, studenter, konstnärer och alla som uppskattar konsten att skriva för hand. Dess diskreta och tidlösa design gör den till en uppskattad gåva eller personligt köp.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Moleskine Classic Soft Cover Pocket Black Plain”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *