Moleskine Classic Soft Cover Large Myrtle Green Ruled

Beställ nu!

kr265.00

Moleskine Classic Soft Cover Large Myrtle Green Ruled är en stor anteckningsbok med mjukt omslag i färgen myrtengrön och linjerade sidor. Den är designad för skrivning och anteckningar och är en del av Moleskines klassiska serie.

Artikelnr: 10623501200142178

Moleskine Classic Soft Cover Large Myrtle Green Ruled är en anteckningsbok som kombinerar en elegant och funktionell design med en mjuk och flexibel omslagskänsla. Den här modellen har en storlek som passar bra för både daglig användning och för möten, med dimensioner på 13 x 21 cm (Large). Den distinkta myrten gröna färgen ger en lugn och naturnära estetik.

Anteckningsboken har linjerade sidor, vilket gör den idealisk för att skriva anteckningar, listor eller för journaling. Sidorna är tillverkade av elfenbensfärgat papper på 70 g/m², vilket är syrafritt och av hög kvalitet, vilket minskar genomblödning och gör det behagligt att skriva på. Totalt innehåller boken 192 sidor.

Den mjuka omslaget är tillverkat av ett slitstarkt syntetmaterial som är smidigt att hantera och lätt att stoppa ner i en väska eller ryggsäck. Boken har rundade hörn, vilket bidrar till dess klassiska Moleskine-utseende och minskar risken för att hörnen blir tilltufsade.

För att hålla anteckningsboken stängd och skyddad när den inte används, finns det en elastisk stängningsrem. En inbyggd bokmärkesremsa gör det enkelt att hitta rätt sida snabbt. På bokens insida finns även en expanderbar innerficka i kartong och tyg, perfekt för att förvara lösa papper och anteckningar.

Moleskine Classic Soft Cover Large Myrtle Green Ruled är en del av Moleskines Classic-serie, som är känd för sin tidlösa design och funktionalitet. Den här anteckningsboken är en pålitlig följeslagare för skrivande, oavsett om det är för personligt bruk eller professionella sammanhang.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Moleskine Classic Soft Cover Large Myrtle Green Ruled”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *