Moleskine Classic Soft Cover Large Lemon Green Ruled

Beställ nu!

kr265.00

Moleskine Classic Soft Cover Large Lemon Green Ruled är en anteckningsbok med mjukt omslag i storleken stor och i färgen citrongrön. Den har linjerade sidor för ordnad skrift.

Artikelnr: 10623501106879470

Moleskine Classic Soft Cover Large Lemon Green Ruled är en anteckningsbok som kombinerar en ikonisk design med praktisk funktionalitet. Den har en mjuk, flexibel omslagspärm i en iögonfallande citrongrön färg som ger en fräsch och energisk känsla. Anteckningsboken är i storleken Large, vilket vanligtvis innebär måtten 13 x 21 cm, vilket ger gott om utrymme för anteckningar, samtidigt som den är tillräckligt kompakt för att enkelt kunna bäras med i en väska eller ryggsäck.

Sidor inuti är linjerade, vilket gör det enkelt att skriva prydliga och organiserade anteckningar. Pappret är av hög kvalitet, syrafritt och har en vikt som är anpassad för att minimera genomblödning och fjäderbildning från bläck. Detta gör att den passar väl för användning med olika skrivinstrument, inklusive pennor, bläckpennor och fineliners.

Anteckningsboken har Moleskines klassiska rundade hörn, en elastisk stängningsrem som håller boken stängd när den inte används, och ett tygband som fungerar som bokmärke. På bokens insida finns även en expanderbar innerficka i kartong och tyg, vilket är perfekt för att förvara lösa papper och anteckningar.

Moleskine är känt för sin kvalitet och hållbarhet, och denna anteckningsbok är inget undantag. Den är sydd i ryggen för att ligga platt när den är öppen, vilket gör det enkelt att skriva på alla sidor. Den diskreta branding med Moleskines logotyp ger en professionell touch.

Denna anteckningsbok är idealisk för studenter, yrkesverksamma och alla som uppskattar att skriva för hand och behöver en pålitlig och stilfull plats för sina tankar, idéer och projekt.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Moleskine Classic Soft Cover Large Lemon Green Ruled”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *